Devletin bankası emekli kişilere müjdeyi verdi! SSK ve BAĞ-KUR emeklisine 100.000 TL nakit kampanyası başladı! Darboğazdan kurtulmak isteyen koşsun!

TAKİP ET

Milyonlarca emekli vatandaşı darboğazdan kurtaracak gelişme az önce yaşandı. Bu sabah devletin Bankası son dakika açıklaması yaparak emekli vatandaşlara 100.000 TL nakit imkanı sağladığını duyurdu. Üstelik koşul yok, şart yok başvurular doğrudan banka şubelerinden yapılıyor. Detaylar haberimizin devamında...

Reklam
Reklam

Ocak ayının ilk gününden itibaren milyonlarca vatandaşın maaşı değişti emekli maaşlarında enflasyon oranında bir artış yaşandı. Ancak yılbaşından bu yana piyasada zam üstüne zam uygulanırken artık emeklilerin aldığı Maaşlar yetmemeye başladı. En düşük emekli maaşı 2500 TL’de kaldı ve emekli kişiler isyan ediyor. Darboğaz içinde olan emekliler bu durumdan kurtulmak için banka kredilerine yoğunlaşmış durumda. Ancak burada da yüksek faiz oranları emeklinin belini büküyor. Neyse ki milyonlarca emekli vatandaşı bu çileden kurtaracak Müjdeli Haber yine devletin Bankası'ndan geldi. Halkbank sabah saatlerinde son dakika duyurusu yaparak emekli kişilere 100.000 TL'ye Varan nakit imkanı sağlayacağını duyurdu.

Devletin bankası emekli kişilere müjdeyi verdi! SSK ve BAĞ-KUR emeklisine 100.000 TL nakit kampanyası başladı! Darboğazdan kurtulmak isteyen koşsun. Türkiye'de şu an içinde Bulunduğumuz ekonomik kriz ve hayat bağlılığına en derinden hisseden kesim emekli vatandaşlar oldu. Çünkü en düşük emekli maaşı piyasa koşullarının çok altında 2500 TL de kaldı. Emekli vatandaşlar bu para ile geçinmenin yollarını ararken bir yandan da ne yapacaklarını kara kara düşünüyor. Milyonlarca emekli Temmuz ayında yapılacak olan maaş zammını ve aynı zamanda ikramiye zammını bekliyor. Fakat bu zamana kadar emekli vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılaması için Halkbank önemli bir kampanya başlattı. Özellikle enflasyon karşısında zor durumda kalan ve ay sonuna getiremeyen borçları biriktirip çevirirken emeklilere Halkbank'tan acil nakit kampanyası başlatıldı. Emeklinin tüm ihtiyaçlarına özel 5000 TL ile 100 bin TL arasında değişen nakit veriliyor. Üstelik de düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme koşulları ile sunuluyor.

HalkBank’tan emekliye özel kampanya


Halkbank, devlet bankası olmanın hakkını sonuna kadar veriyor ve özellikle ekonomik kriz sürecinde emekli vatandaşlarım darboğazdan ve Hayat pahalılığından kurtulması için peş peşe kampanya üstüne kampanya yapmaya devam ediyor. Bankadan bu sabah saatlerinde yapılan duyuruda emekli vatandaşların tüm ihtiyaçlarına özel olarak 100.000 TL'ye Varan nakit kampanyası başlatıldı duyuruldu. 36 ay vadeli olarak sunulacak olan kampanyada geri ödemede oldukça uygun koşullarda olacak. Halkbank'ın yeni Kredi kampanyasında emekliye özel faiz oranı yüzde 1.74 olarak açıklandı. 100.000 TL kredi kullanması durumunda emekli vatandaşlarına aylık ödeyeceğin tutar ise 5 bin 339,96 TL olacak.
 

Başvurular şubelerden ve online bankacılık hizmetlerinden


Halkbank'ın emekliye nakit kampanyası kapsamında sunulan 100 bin TL'lik kredi kampanyasında başvuru işlemleri en yakın Halkbank şubelerinden Ve tabii ki de Halkbank Mobil ve internet bankacılığı hizmetleri üzerinden yapılabiliyor. Milyonlarca emekli vatandaşı özellikle şu anki ekonomik koşullarda Halkbank'ın bu kampanyası ile beraber rahat bir nefes alma şansı evde ediyor.bu uygun faiz oranları ve geri ödeme koşulları ile sunulan Halkbank'ın kampanyasından faydalanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilir başvuru koşulları ve ayrıntıları okuyarak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Ödemeleri yine banka şubelerinden alabilir ya da doğrudan hesabınızdan ATM üzerinden kullanabilirsiniz.