Devletten 600 lira bayram harçlığı müjdesi! Başvuran herkes yararlanacak! Son gün açıklaması geldi

TAKİP ET

Ramazan Bayramına artık saatler kaldı. Bu anlamda e-devlet ve açık kapı sitesi üzerinden bayram harçlığı almak için detaylar araştırılıyor. 600 lira bayram harçlığının nasıl alacağı araştırılıyor. Peki, bayram harçlığına e devlet üzerinden nasıl başvuruluyor? Bu yardımdan kimler faydalanacak? İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Devletten 600 lira bayram harçlığı müjdesi! Başvuran herkes yararlanacak! Son gün açıklaması geldi... Ramazan bayramına artık saatler kala e-devlet ve açık kapı resmi internet sitesi bağlamında araştırmalar yoğunlaştı. Ramazan bayramı evvel 600 TL bayram harçlığı alabilmek isteyenler başvurunun detaylarını merak ediyor. Peki E devlet üzerinden 600 lira bayram harçlığı nasıl alınır? 600 lira bayram harçlı ne vakit veriliyor?

Son dakika: Açık kapı başvuru ekranı açıldı! 2022 Ramazan Bayramında 500 TL harçlık veriliyor! Vatandaşlara ilaç gibi geldi




 

DEVLETTEN 600 LİRA BAYRAM HARÇLIĞI MÜJDESİ! BAŞVURAN HERKES YARARLANACAK!


Bu yıl bayram ikramiyesi 1100 TL olarak yattı. Bütün bunların yanı sıra devlet dar gelirli vatandaşa bayram harçlığı adı altında 600 lira yardım var mı? Sorusu yanıt bekliyor. 
Ramazan ayının bitmesiyle eş güdümlü bayram da yaklaştı. Bayram arifesinde vatandaş E devlet açık kapı 600 lira bayram harçlığı incelemesi yapılıyor. Dar Gelirli ailelerin merakla araştırdığı 600 TL'lik Ramazan Bayramı harçlık programı Açık Kapı üzerinden değil Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı doğrultusundan yürütülüyor. e-Devlet Açık Kapı programı üzerinden oluşturulan müracaatların İçişleri Bakanlığı talimatları gereği geçersiz bulunduğu biliniyor. Ramazan Bayramı evvel yardım müracaatı yapacak yurttaşların alttaki linke tıklayarak ekrandaki adımları takip edebilir.



Başvuru linki: http://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti.

Başvuru linki: https://www.acikkapi.gov.tr/Basvuru/BasvuruGiris
 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI E DEVLET AÇIK KAPI UYGULAMASI İLE BAYRAM HARÇLIĞI VERİLECEĞİ İDDİALARI DOĞRULANDI MI?





EMEKLİYE PROMOSYON ÖDEMESİ VAR

Yapılacak promosyon ödemelerinde maaşların yüksekliğine göre emeklilere tavsiye edilen promosyonların miktarının değişeceği ön görülmektedir. Buna göre yüksek maaş alan şahıslar çok daha yüksek ödemeler alabilecekken düşük maaş alan emeklilere daha düşük miktarlarda ödemeler yapılacaktır. Hem de emeklilere promosyon ödemelerinin yanı sıra kredi kartı aidatlarında da basitlik sağlanacağı genel söylentiler arasındadır. 

Emekli maaşı aldığı bankadan kredi kartı alan emeklilerin aidat ödemeyeceği ve gerçekleştirdikleri para transferlerinde ücret alınmayacağı söylenmektedir. İlerleyen dönemlerde gene emeklilerin daha basit nakit greksinimlerini karşılamaları amacıyla dönemsel olarak kampanyalarında geleceğine dair söylentiler gene sosyal medyada dolaşan söylentiler arasındadır.