Devletten geri ödemesiz kredi imkanı! Geri ödemesiz kredi şartları nelerdir?

TAKİP ET

Devlet vatandaşa destek vermeye devam ederken geri ödemesiz kredi imkanı da gündeme damgasını vurdu. Genellikle iş yeri açacak vatandaşlar devletten destek almayı tercih etmektedir. Devletin sunduğu geri ödemesiz kredide ise bazı şartlara uygunluk aranmaktadır. Devletten geri ödemesiz kredi desteği için merak edilenler haberimizde yer almaktadır. Geri ödemesiz kredi şartları nelerdir?

Reklam
Reklam

Devletin sunduğu fırsatlardan olan geri ödemesiz kredi ses getirmeyi başardı. Vatandaşlar geri ödemesiz krediye başvuru da bulunacağı zaman birçok işlemi de yerine getirmesi gerekir. Bu nedenle geri ödemesiz kredi nasıl alınır? Geri ödemesiz kredi şartları nelerdir? İşte detaylar...

Geri ödemesiz kredi nasıl alınır? 

Geri ödemesiz kredi devlet tarafından hibe edilen bir kredidir. Ancak hibe kredi almak için bir iş yeri açmak gerekir. Genellikle devlet bu kredi türünün kurumsal firmalar için sunar. Bazı firmalara destek amaçlı verirken bazılarına ise teşvik için verir. Oldukça az bir meblağ da hibe kredisi vererek vatandaşları teşvik eder. Devletten geri ödemesiz kredi almak istediğiniz zaman genellikle başvurunuz değerlendirmeye alınır ve kısa süre içerisinde sonuçlanır. 

Geri ödemesiz kredi alma 

Geri ödemesiz kredi için genellikle belli tutarlar belirlenir ve vatandaşlara bu tutar da kredi verilir. Her vatandaş bu kredi türünden yararlanmadığı için çok kolay bir şekilde kredi çıkmaz. Bunun için belli bir plan ve iş programının olması zorunludur. Böylelikle devletin belirlediği krediden de yararlanmış olursunuz.

Geri ödemesiz kredi için belgeler nelerdir? 

Kimlik bilgileriniz

Sunmak istediğiniz proje ve krediyi ne için alacağınız 

Girişimci sertifikası almak da zorunludur. 

İş yeri için gider ve masrafları gösteren belge

Kredi ne kadar tutarda verilir? 

Devletin vermiş olduğu geri ödemesi kredi tutarı genellikle 50 bin ile 100 bin TL arasında değişir. Bı durum vatandaşların ihtiyacı olan tutara göre de değişir. Hibe kredisi almak istediğiniz zaman devletin vermiş olduğu programa katılarak sertifika almak gerekir.

geri ödemesiz kredi geri ödemesiz kredi şartları geri ödemesiz kredi imkanları