Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de skandal canlandırma! Gamze'nin annesi tuvalette ne yaptığına kadar anlattı

TAKİP ET

Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz da vazgeçme programında skandal canlandırma sosyal medyaya bomba gibi düştü. Bodrum'da öldürülen Gamze Aksakallı'nın annesi canlandırma sırasında tuvalette ne yaptığına kadar detaylı anlatınca tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları Didem Arslan Yılmaz'ın kendisini bu duruma düşürmesine inanmadıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Show TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la vazgeçme programında son günlerde Bodrum'da öldürülen Gamze Aksakallı olayı konuşuluyor. Genç kızın öldürülmesi ile ilgili ailesinden şüphelenilirken, Bir dönem cezaevinde tutuklu kalan anne ve baba canlı yayında yaşananları anlattı. Gamze Aksakallı'nın annesi yaptığı canlandırma ile sosyal medyanın da gündemine oturdu. Didem Arslan Yılmaz da vazgeçme de canlandırma sırasında her detayın anlatılması tepki çekti.

Tuvalette ne yaptığına kadar anlattı

Show TV'nin kuşağında çok izlenen programlar arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de Gamze Aksakallı cinayeti ile ilgili yapılan canlandırma sosyal medyanın gündemine oturdu. Programdaki olayların abartılı şekilde ekrana yansıtılması ve Didem Arslan Yılmaz'ın tavırları ve son dönemlerde tepki çekerken bu canlandırma son nokta oldu. Gamze Aksakallı'nın annesi canlandırma sırasında tuvalette ne yaptığına kadar detaylı anlattı. Sosyal medya kullanıcıları ise zaten canlandırmanın yasak olmasına dikkat çekerek, yaşananların tam anlamı ile skandal olduğunu söyledi.

Gamze Aksakallı'nın annesinin canlandırma sırasında yaptığı abartılı davranışlar da izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Kızı öldürülen bir annenin bu kadar rahat davranması da izleyicilere garip gelirken, canlandırma olayının tamamen kurgu olduğu ve reyting için bu rezalete izin verildiği de iddia edildi.
 

Yayından kaldırılsın tepkisi

Gamze Aksakallı’nın katilinin bulunabilmesi için canlı yayında yapılan canlandırma sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi. Sosyal medya kullanıcıları gündüz kuşağında yayınlanan Bu Tarz programların bir an önce yasaklanmasını isterken söz konusu canlandırma ile ilgili olarak ve RTÜK’ün önlem alması talep edildi.
 

Gamze Aksakallı’nın katili aranıyor

Didem Arslan Yılmaz'la vazgeçme programında yaklaşık 1 aydan bu yana Bodrum'da öldürülen Gamze Aksakallı'nın katili aranıyor. Cinayete kurban giden genç kız evde anne ve babası olduğu sırada öldürülmüştü. Olayın şüphelisi anne ve baba gibi görünürken Bir süre tutuklu kaldıktan sonra yeterli delil olmadığı için serbest bırakılmıştı.