Digiturk iptal dilekçesi nasıl yazılır? İptal dilekçesi örneği

TAKİP ET

Digitürk üyeliğinizi iptal etmek istiyorsanız iptal dilekçesini doldurarak üyelik iptalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Peki üyelik iptal dilekçesi nedir? Nasıl yazılır? İşte iptal dilekçesi örneği...

Reklam
Reklam

İlk defa 1999 senesinde hizmet vermeye başlayan Digitürk, kendine has kanalları ile birlikte genel kanallara da yer vermektedir. Bunun yanı sıra Digitürk, spor yayınları ile de hizmet sağlamaktadır. Daha önceden normal kanallarda ücretsiz izlenilen spor müsabakaları Digitürk'ün yayın hayatına başlaması ile ücretli hale gelmiştir. Kurulduğu günden bu yana teknolojiye ayak uydurarak en iyi şekilde hizmet vermeye çalışan Digitürk daha iyi yayıncılık hizmeti sağlamak için yeni içeriklerle üretmeye devam ediyor. Belgeselden filme, diziden spora birçok alanda yayıncılık yapmaya çalışan Digitürk abonelik almaya devam ediyor.
Digitürk aboneliği iptal etme işlemi
Eğer ki bir Digitürk kullanıcısıysanız ve yayın hizmetlerinden memnun değilseniz ya da başka bir sebepten ötürü aboneliğinizi iptal ettirmek istiyorsanız dilekçe hazırlayabilir ya da Digitürk İptal formunu doldurarak 0 212 473 99 99 numaralı faks numarasına belgeyi fakslayabilirsiniz.
Digitürk'ten alınan hizmet, paketler şeklinde sunulduğu için alınacak olan paket abonelikleri taahhütlü olarak verilmektedir. Abonelik taahhütünüzün olmadığından dolayı abonelik iptali gerçekleştirmek istediğiniz taktirde ek ücret ödeme durumunda kalabilirsiniz. Dolayısıyla abonelik iptallerinizi taahhütünüz bittikten sonra yapmanız sizin için daha faydalı olacaktır.
Digitürk üyelik iptali için gereken belgeler
Digitürk aboneliğini iptal ettirmek isteyen kullanıcılar bunun için bazı belgelere ihtiyaç duymaktadır. Gereken bu belgelerin iptal dilekçesi ile birlikte Digitürk yetkililerine iletilmesi gerekmektedir. Belgeleri eksiksiz tamamlandıktan sonra dilekçeyi teslim etmeniz takdirinde işleminiz başlayacaktır. Tüm bu iletileri faks üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Gereken belgeler ise şunlardır:
-    Abonelik iptal nedeniniz ile beraber abonelik numaranızı ve kart numaranızın yer aldığı imzalı dilekçe, 
-    Nüfus cüzdanınızın arkalı ve önlü fotokopisi,
-    Karşı tarafın ulaşabileceği bir cep telefonu numarası.
Digitürk iptal dilekçesi örneği Word dosyası
Eğer ki Digitürk aboneliğinizi iptal etmek istiyorsanız hazırlamanız gereken iptal dilekçesini aşağıda verdiğimiz örnekteki gibi hazırlayarak Digitürk'e iletebilirsiniz. Digitürk iptal dilekçesi örneği Word dosyası için buraya tıklayınız. 
Abonelik iptali sonrası
Sizden istenilen belgeleri eksiksiz olarak Digitürk'e ilettiğiniz taktirde Digitürk müşteri temsilcileri sizi 3 gün içerisinde aboneliğinizin iptali ile ilgili arayacaktır. Abonelik işleminin iptal edilmesi ile beraber Digitürk kutusunu en yakın Digitürk bayisine teslim etmeniz istenecektir.
Sıkça sorulan sorular
Digitürk iptal dilekçesi örneği Word dosyası

Eğer ki Digitürk aboneliğinizi iptal etmek istiyorsanız hazırlamanız gereken iptal dilekçesini aşağıda verdiğimiz örnekteki gibi hazırlayarak Digitürk'e iletebilirsiniz. Digitürk iptal dilekçesi örneği Word dosyası için buraya tıklayınız.
Digitürk iptali için gereken belgeler nelerdir?
Aboneliğini iptal etmek isteyen kişilerin bazı belgeleri Digitürk'e fakslaması gerekmektedir. Bu belgeler şunlardır:
-    Abonelik iptalini belirten neden ile birlikte abonelik numarası ve kart numarasının yer aldığı imzalı dilekçe,
-    Nüfus cüzdanının arkalı ve önlü fotokopisi,
-    Karşı tarafın ulaşabileceği bir cep telefonu numarası.
Digitürk aboneliği iptal etmek için gerekli olan faks numarası nedir?
Eğer ki Digitürk'ün size sunduğu hizmetlerden memnun değilseniz veya başka bir nedenden ötürü aboneliğinizi iptal etmek istiyorsanız iptal dilekçesini hazırlayarak ya da iptal formu doldurarak 0 212 473 99 99 numaralı faksa gönderebilirsiniz.
 

digitürk digitürk iptal dilekçesi dilekçe örneği