Dilan Çiçek Deniz'e doğum gününde sevgilisinden Paris sürprizi!

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, 27. yaşına sevgilisi Thor Saeversson'ın sürpriz bir parti organizasyonuyla girdi. Sevgilisi tarafından Paris'e götürülen güzel oyuncu siyah mini elbisesiyle ile paylaştığı fotoğraflarla da takipçilerini mest etti.

Reklam
Reklam

Rol aldığı dizilerde olan başarılarının yanı sıra son günlerde siyah saçtan sarı saça keskin dönüş yaptığı yeni imajıyla da çok fazla konuşulan Dilan Çiçek Deniz, 27. yaşını kutladı.



Sevgilisi İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson'un sürpriziyle Paris'e giden güzel oyuncu büyük bir mutluluk yaşadı.



Apar topar Paris'e götürülen Dilan Çiçek deniz, doğum günü için siyah süper mini elbise tercih etti. Kendisi için hazırlanan doğum günü odasında birbirinden güzel pozlar veren Deniz, bu pozları da Instagram hesabından paylaştı.



Fotoğraflarını "Bir tanemden sürpriz doğum günü partisi" notuyla yayınlayan sevgilisi Thor Saevarsson'un yorumu da çok konuşuldu. Saevarssoni, sevgilisinin paylaştığı fotoğrafların altına 'Hayatımın ışığı, belimin ateşi, günahım, ruhum. En mutlu doğum günleri senin olsun her şeyimsin' ifadelerini yazdı.



 

Dilan Çiçek Deniz doğum günü Thor Saeversson paris