Dilan Çiçek Deniz: Erkek Oyuncularla Aynı Ücreti Almak İçin Diretiyorum!

TAKİP ET

Dilan Çiçek Deniz yapımlarda erkek oyuncularla aynı ücreti almak için direttiğini açıkladı.

Reklam
Reklam

İlk olarak Bodrum Masalı ile ünlenen Dilan Çiçek Deniz şimdilerde yapımların aranan kadın başrolü verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı.

Güzelliği ile büyüleyen Dilan Çiçek Deniz verdiği röportajda hem iş hem de aşk hayatına dair önemli açıklamalar yaptı. 

İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile evlilik planları yapan Dilan Çiçek Deniz kadın oyuncuların erkek oyunculardan az ücret alması ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Dilan Çiçek Deniz röprotajında geçtiğimiz yıl yurt dışında İngilizce verdiği bir cevapla viral olduğu video ile ilgili de konuştu. 

Dilan Çiçek Deniz konuyla iligili olarak "Aslında orada bana sorulan soru da İngilizce gramere uygun değildi. Birkaç kelime söylediler ben de anlamadım. Kendimce şaka yapmaya çalıştım. Uzun bir röportajdı ama sadece o kısmı koymuşlar. Ne yapayım bu da öyle bir anı oldu" dedi.

"EŞİT ÜCRET İÇİN DİRETİYORUM"

Dilan Çiçek Deniz son dönemlerde tüm dünyada kadın oyuncuların seslerini yükselttiği eşit ücret konusunda da önemli bir itirafta bulundu.

Dilan Çiçek Deniz "Ben o konuda çok diretiyorum. En azından eşit ücreti talep ediyorum. Sonuçta aynı işte beraber ter döküp emek veriyoruz." dedi.

Dilan Çiçek Deniz aynı zamanda senaryoda kadınları aşağılayan işleri de kabul etmediğini "Senaryolarda kadınları yanlış anlattığını düşündüğüm yerlere müdahale ederim. Ufak sözcüklere, cümlelere bile müdahale ederim. Mesela 'adam olacak çocuk', 'Adam etmek' 'İnsanoğlu' gibi" dedi.