Dilan Çiçek Deniz "kıskançlık krizlerine" dayanamadı nişanı attı

TAKİP ET

Çukur dizisinde Sena karakteriyle hafızalara kazınan ve Yıldızı parlayan Dilan Çiçek Deniz geçtiğimiz Aralık ayında İzlandalı sevgilisi yönetmen Thor Saevarsson ile evlilik kararı almıştı. Çift hemen ardından nişan yüzüklerini de takmıştı. Evlilik haberi beklenen çift en kötü haber geldi. Dilan Çiçek Deniz İzlandalı sevgilisinden ayrıldı. Çiftin Ayrılık sebebi ise sosyal medyaya damga vurdu.

Reklam
Reklam

Show TV'de yayınlanan çukur dizisinde Aras Bulut İynemli ile başrolleri paylaşan Dilan Çiçek Deniz'in yıldızlı bu dizide parlamış Sena Koçovalı karakteriyle hafızalara kazınan güzel oyuncu Aralık ayında İrlandalı sevgilisinden evlilik teklif almıştı. Thor Saevarsson’un Evlilik teklifine evet diyen Dilan Çiçek Deniz’den güzel haber beklerken kötü haber geldi. Çift ayrılık kararı aldı.

Ayrılık sebebinin kıskançlık olduğu iddia edildi

İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile Evlenmeye hazırlanan Dilan Çiçek Deniz kötü haberi ile sevenlerini üzdü. Çiftten düğün haberi beklenirken ayrılık haberi geldi. çiftin hayranları bu haber karşısında şaşkınlığını gizleyemezken ayrılık sebebi ise sosyal medyaya damga vurdu.

Birsen Altıntaş'ın haberine göre İzlandalı sevgilisi ile gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Dilan Çiçek Deniz, nişanlısının kıskançlıklarından bunaldığı için ilişkisini bitirdi. Düğün hazırlıkları sırasında nişan atan Dilan Çiçek Deniz henüz ayrılıkla ilgili bir açıklama yapmadı.