Dilan Polat'ın doğum günü hediyeleri olay oldu! Eşi kuyumcu dükkanı aldı

TAKİP ET

Sosyal medya Dilan Polat'ın hediyelerini konuşuyor. Eşinin Dilan Polat'a aldığı hediyeler sosyal medyanın gündemine oturdu. Eşinin Dilan Polat'a aldığı hediyeler sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri olurken pahalı hediyelerle ilgili binlerce yorum geldi. Dilan Polat'ın doğum günü partisi de büyük ses getirdi.

Reklam
Reklam

Sosyal medya Dilan Polat’ın hediyelerini konuşuyor. Eşinin Dilan Polat’a aldığı hediyeler sosyal medyanın gündemine oturdu. Eşinin Dilan Polat’a aldığı hediyeler sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri olurken pahalı hediyelerle ilgili binlerce yorum geldi. Dilan Polat’ın doğum günü partisi de büyük ses getirdi. Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’ın doğum günü hediyeleri gündemde. Eşi Dilan Polat’a aldığı hediyelerle gündem olan Engin Polat, adından sıkça bahsettirdi. Bugün sosyal medyanın en çok konuşulan konusu Dilan Polat’ın gösterişli doğum günü partisi ve eşinden aldığı hediyeler oldu. İşte sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın doğum günü partisi ve eşinden aldığı hediyelerle ilgili tüm detaylar…

Böyle Doğum Günü Görülmedi

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın doğum günü partisi gündeme bomba gibi düştü. Dilan Polat’ın gösterişli doğum günü partisi kadar eşinden aldığı pahalı hediyeler de çok konuşuldu. Eşi Engin Polat’ın unutulmaz bir doğum günü yaşattığı Dilan Polat’ın partisinden görüntüler sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Doğum Günü Hediyeleri Gündem Oldu

Eşi Dilan Polat’ı gözleri kapalı bir şekilde lüks bir AVM’ye getiren Engin Polat, eşine  ilk olarak içi kırmızı güllerle dolu lüks bir araç hediye etti. Engin Polat’ın doğum günü hediyesi bu lüks araçla da sınırlı kalmadı.

Mücevher Mağazası Hediye Etti

Eşine ikinci doğum günü hediyesi olarak lüks bir mücevher mağazası alan Engin Polat’ın bu pahalı hediyeleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Hediyelerle ilgili binlerce yorum gelirken Dilan Polat’ın doğum günü en çok konuşulan konular arasında ilk sıraya yerleşti.