Dilan Polat'ın eşi Engin Polat kimdir, kaç yaşında? Engin Polat ne iş yapıyor?

TAKİP ET

Doğum günü partisiyle gündem olan sosyal medya fenomeni ve iş kadını Dilan Polat'ın kendisine aldığı lüks doğum günü hediyeleri ile gündem olan eşi Engin Polat'ın özel hayatı merak konusu oldu. Sosyal medya bugün Dilan Polat'ın eşinin lüks doğum günü hediyelerini konuştu. Lüks araçtan mücevher dükkanına kadar herkesi şaşırtan hediyeler sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

Reklam
Reklam

Doğum günü partisiyle gündem olan sosyal medya fenomeni ve iş kadını Dilan Polat’ın kendisine aldığı lüks doğum günü hediyeleri ile gündem olan eşi Engin Polat’ın özel hayatı merak konusu oldu. Sosyal medya bugün Dilan Polat’ın eşinin lüks doğum günü hediyelerini konuştu. Lüks araçtan mücevher dükkanına kadar herkesi şaşırtan hediyeler sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın doğum günü gündemde. Eşi Engin Polat’ın aldığı pahalı hediyelerle gündeme gelen Dilan Polat’ın gösterişli doğum günü ve eşinin aldığı hediyeler hakkında binlerce yorum geldi. Peki, Dilan Polat’ın eşi Engin Polat kimdir? Engin Polat kaç yaşında, nereli? Engin Polat ne iş yapıyor? İşte tüm merak edilenler…

Engin Polat Kimdir?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, büyük bir aşk yaşadığı Engin Polat ile nikah masasına oturdu. Çiftin bu evliliğinden ilk olarak kızları Nilda Polat dünyaya geldi. Daha sonra Milan Efe adında ikinci çocukları dünyaya gelen Polat çiftinin kızı 10, oğlu ise 2 yaşındadır. Dipomed medikalin kurucu ve yönetim kurulu başkanı olan Engin Polat, 31 yaşında ve İstanbul doğumlu. 

Dilan Polat Kimdir?

21 Temmuz 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen sosyal medya fenomeni ve iş kadını Dilan Polat, eğitim hayatına İstanbul2da devam etmiştir. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başlayan Dilan Polat, çok sayıda ünlü ismin fotoğrafçılığını yapmıştır. 2017 yılında Dilan Polat Güzellik Merkezlerinin kurucusu olarak güzellik ve bakım alanında sayısız başarılara ulaşarak adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştır. İş hayatındaki başarısının yanı sıra sosyal medyada da geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Polat’ın Instagram’da 3 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır.