Dilan Polat sınır tanımıyor, bu kadarı herkese pes dedirtti!

TAKİP ET

Güzellik sektöründe büyük ün kazanmış olan Dilan Polat yaptığı paylaşımlar ve yaşam tarzı ile gündemleri sık sık meşgul ediyor. Son paylaşımı ise herkese yok artık dedirtti!

Reklam
Reklam

Kariyer hayatına doğum fotoğrafçısı olarak başlayan ve ardından güzellik sektörüne adım atan Dilan Polat işi kadar özel hayatıyla da oldukça gündeme gelmeyi başarıyor. Sosyal medyayı aktif kullanmayı tercih eden Dilan Polat son paylaşımları ile büyük tepki topladı!

Milan Efe’nin 3 yaşı

İş insanı Engin Polat ile evli olan Dilan Polat çiftinin Nilda ve Milan Efe isimlerinde iki çocuğu var. Milan Efe’nin 3 yaş doğum günü için parti düzenleyen Polat ailesi; hediyeleri ile ağızları açık bıraktı! Milan Efe’ye doğum günü hediyesi olarak ev alan çift aynı zamanda Milan Efe’nin helikopter hayalini gerçekleştirmek için evin etrafında kuşbakışı görebilmek için helikopter ile gezdiler.

‘Sonradan görme olunca böyle oluyor’

Dilan Polat’ın paylaştığı fotoğraf ve videolar aynı zamanda birçok magazin sayfasında paylaşılırken büyük bir kesim yaptığı hareket görgüsüzlük ve sonradan görme olarak algılandı.

Pahalı hediyeler yağmuruna tutuluyor!

Dilan Polat için hiçbir özel günü atlamamaya çalışan iş insanı Engin Polat eşine aldığı her hediye ve yaptığı her olay ile kendilerinden söz ettirmeyi başarıyor.