Dilara Aksüyek: Aşk Parfüm Gibidir En Kalıcısı da Uçup Gidiyor

TAKİP ET

Oyuncu Dilara Aksüyek 5 yıllık sevgilisi Ceyhun Mengiroğlu ile ilişkisi bittikten sonra iki isimde magazinde yer almaya başlamıştı.. Dilara Aksüyek'ten aşk tarifi gönderme mi sorusunu akıllara getirdi..

Reklam
Reklam

Oyuncu Dilara Aksüyek 5 yıldır kendisi gibi oyuncu Ceyhun Mengiroğlu ile birlikteydi. Çift bu süreçte ne sosyal medya aktif olmuşları ne de magazinde hatta dizilerde yer almışlardı.

Geçen sene ilişkilerini bitiren ikili ayrılık sonrası hayat karıştı. İki isimde ayrılır ayrılmaz sosyal medyada ve iş hayatlarına aktif olmaya başlamıştı.



Hatta Dilara Aksüyek aşk acısını yeni aşk ile atlatmaya çalışmış ve oyuncu Onur Bay ile görüntülenmişti. 

Bu süreçte Ceyhun Mengiroğlu'da Yasak Elma dizisine dahil olmuştu. 

Dilara Aksüyek verdiği bir röportajda aşkın tanımını yaptı. Güzel oyuncu "Aşk çok kıymet verdiğim bir duygu değil açıkçası. Ben gelip geçen duyguylara önem veren birisi olamıyorum.. Çok güzel bir parfüm gibi en kalıcısı da olsa kendini koklamaktan alamasanda uçup gidiyor gibi geliyor bana" dedi.



Dilara Aksüyek ve Ceyhun Mengiroğlu'nun neden ayrıldığı bilinmiyor ancak ikilinin çizdiği imajda ortada büyük bir hayal kırıklığı sonrası hayata karışma çabası var gibi duruyor.