Dilek'in bileti kesildi Gönül Dağı'ndan ayrılıyor! İzleyici Gedelli'ye doğru ayaklandı 'Kalemin kırılsın Ali Asaf' TRT1'den akıllara zarar hamle

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizisi olan Gönül Dağı'nda Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan'ın diziden ayrılacağı kısa sürede sosyal medyada infial uyandırdı.

Reklam
Reklam

Dilek’in bileti kesildi Gönül Dağı’ndan ayrılıyor! İzleyici Gedelli’ye doğru ayaklandı ‘Kalemin kırılsın Ali Asaf’ TRT1’den akıllara zarar hamle... Ulusal kanallar arasında dizilerinden yüzü gülen tek kanal TRT 1… Teşkilat, Masumlar Apartmanı, Kara Tahta, Kasaba Doktoru, Gönül Dağı, Uyanış:Büyük Selçuklu, Alpaslan gibi dizileri bünyesin barındıran TRT 1, bu sezon sonunda sadece Masumlar Apartmanı’na veda edecek. Diğer dizileri gelecek sezonu onayı alan TRT 1’in en çok izlenen dizisi ise hiç kuşkusuz Gönül Dağı. Bir Anadolu hikayesinin anlatıldığı Gönül Dağı ile ilgili ortaya çıkan bir son dakika haberi ise Twitter’ın yıkılmasına neden oldu. İddialara dizide Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan, diziye bu sezon itibariyle veda ediyor. Peki neden?



TT OLDU

Twitter’da ‘GönülDağı DileksizOlmaz’ hashtagiyle karşılaşan Gönül Dağı izleyicileri neye uğradığını şaşırdı. Merak edip araştıranlar ise gördükleri karşısında gözlerine inanamadı. Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini canlandıran ve kariyer basamaklarını bu sayede ikişer, üçer adım birden çıkan Gülsim Ali İlhan’ın Gönül Dağı dizisinden ayrılacağı iddia edildi. 

İddilara göre Gülsim Ali İlhan, dizide canlandırdığı Dilek karakterinin çok fazla geri planda kalmasından oldukça şikayetçi. Dizideki pek çok oyuncuya göre çok daha fazla dikkat çeken ve Berk Atan’la muhteşem bir uyum yakalayan Gülsim Ali İlhan, yapım ekibinden senaryoda kendisine daha fazla rol verilmesini, hikayeye daha fazla katkıda bulunmak istediğini söyledi. Ancak hayalperest üç kuzenin hikayesinin anlatıldığını söyleyen yapım ekibi, bunun bir yere kadar mümkün olabileceğini söyleyince Gülsim Ali İlhan da resti çekti. Bu anlaşmazlık ise Gülsim Ali İlhan’ın seti bırakmasına neden oldu. Zar zor ikna edilen İlhan’ın bu sezon sonunda diziye veda edeceği iddia edildi.



Mayıs sonunda sezon finali yapması beklenen Gönül Dağı ile ilgili yaşandığı iddia edilen bu sıcak gelişme sonrası ‘GönülDağı DileksizOlmaz’ hashtagi bir anda Türkiye’de en çok tweetlenenler listesine girdi. Dizinin müdavimleri ‘Hani masallar mutlu sonlar biterdi?’, ‘Meryem dururken Dilek’i öldüren Ali Asaf kalemin kırılsın’ gibi yorumlar yapıldı.