Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçının hakemi gündem oldu! Glenn Nyberg kimdir?

TAKİP ET

Dinamo Kiev ve Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma gündemde olmaya devam ediyor. Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile Polonya'da karşı karşıya gelen temsilcimiz Fenerbahçe'nin puan alabilmesi için tüm Türkiye tek yürek oldu. Ülkemizi temsil eden sarı-lacivertlilerin karşılaşmasında nefesler tutulurken maçın hakemi de merak konusu oldu.

Reklam
Reklam

Dinamo Kiev ve Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma gündemde olmaya devam ediyor. Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile Polonya’da karşı karşıya gelen temsilcimiz Fenerbahçe’nin puan alabilmesi için tüm Türkiye tek yürek oldu. Ülkemizi temsil eden sarı-lacivertlilerin karşılaşmasında nefesler tutulurken maçın hakemi de merak konusu oldu. Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı kadar karşılaşmanın hakemi de gündemde. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında heyecan sürerken Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçının hakemi sosyal medyanın gündemine oturdu. Karşılaşmada VAR sistemi olup olmadığı ise merak edilen bir başka konu oldu. İşte Dinamo Kiev-Fenerbahçe karşılaşmasının tüm detaylar…

Dinamo Kiev-Fenerbahçe Maçının Hakemi Kim?

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile bu akşam Polonya’da karşı karşıya gelirken maçın detayları da gündemde yer almaya devam ediyor. Heyecan dolu karşılaşmayı İsveçli hakem Glenn Nyberg yönetiyor.

Glenn Nyberg Kimdir?

12 Ekim 1988 yılında dünyaya gelen İsveçli hakem Glenn Nyberg, 2008 yılında profesyonel hakem oldu. 2013 yılından bu yana Allsvenskan hakemi ve 2016 yılından beri FIFA'nın tam uluslararası hakemidir. İsveçli hakem, Allsvenskan'da 134, Superettan'da 22 ve 2019 yılından itibaren 44 uluslararası maçta hakemlik yapmıştır.

VAR Sistemi Neden Yok?

Dinamo Kiev-Fenerbahçe karşılaşmasında VAR sistemi olmaması merak konusu oldu. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Konferans Ligi ve Avrupa Ligi playy-of etaplarında VAR uygulaması bulunmuyor. Bunun sebebi ise katılım gösteren takımların stadyum altyapılarının VAR sistemine uygun olmaması olarak açıklanıyor.