Dinamo Kiev Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçının oynanacağı yer belli oldu

TAKİP ET

UEFA Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Fenerbahçe Dinamo Kiev ile ikinci eleme turu ilk maçında 20 Temmuz tarihinde karşı karşıya gelecek. Dinamo Kiev Fenerbahçe maçının oynanacağı yer belli oldu.

Reklam
Reklam

Süper Ligi ikinci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için ön eleme oynayacak olan Fenerbahçe'nin rakibi Dinamo Kiev olmuştu. 20 Temmuz'da oynanacak olan karşılaşma için Fenerbahçeli taraftarların heyecanı dorukta. günlerdir karşılaşmanın oynanacağı yer merak ediliyor ve araştırıyordu. Nihayet Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçının oynanacağı yer belli oldu.

İlk maç Polonya'da oynanacak

Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Ukrayna takımı Dinamo Kiev ile eşleşti. Ukrayna'da devam eden Savaş nedeniyle Dinamo Kiev maçlarını ülke dışında oynuyor. Bu sebeple de maçı nerede oynanacak uzun zamandan beri Merak ediliyordu. Bugün yapılan açıklamaya göre maç Polonya'nın Lodz kentindeki King's Stadium'da oynanacak.

İlk maç 20 Temmuz'da

Dinamo Kiev ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme ilk maçı Ukrayna'da devam eden Savaş nedeniyle Polonya'da oynanacak. Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı 20 Temmuz tarihinde yapılacak.