Dişler nasıl beyazlatılır?

TAKİP ET

Gülümseme, kişinin çekiciliğinin, sağlığının ve hatta ekonomik durumunun göstergelerinden biridir. Bunu bilerek, kamusal imajınızı, iç güvenliğinizi geliştirmenin ve profesyonel, iş ve yönetim alanlarında kendinizi güçlendirmenin ve hatta bazı kalpleri kırmanın zamanı geldi.

Reklam
Reklam

Bu, çok eski zamanlardan beri, sadece birkaçının sağlıklı ve parlak dişlerin faydalarından yararlanabileceği bir durumdu. Çünkü herkes yeterli beslenmeyi ya da diş bakımı için zaman ve parayı karşılayamazdı.

Ama neyse ki her birimiz için, bugün sağlıklı beyaz dişler takmak çok kolay, bu andan itibaren uygulayabileceğiniz tamamen kolay ve hızlı bir dizi ipucunu sizinle paylaşacağız, böylece en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Her yemekten sonra fırçalamak

Çocukluğumuzdan beri dişlerimizi her yemekten sonra önce sadece su ile sonra diş macunu ( tercihen beyazlatıcı formüllü ) ile fırçalamamız gerektiği öğretildi.

Bu diş hekimi tarafından tavsiye edilir ve eğer amaç dişlerinizi beyazlatmaksa daha fazlası. Bu sayede bakımını yaptığımız dişleri lekeleyebilecek veya zarar verebilecek yiyecek artıklarını ortadan kaldırıyor, dişleri olabildiğince temiz tutuyoruz.

Diş fırçalama sonrası kumaş tekniği

Mekanik olarak yaptığımız ama kesinlikle geliştirebileceğimiz bir şey diş fırçalama tekniğimizdir. Fırçalamak ve iyi yapmak ağız ve diş sağlığımız için çok önemlidir. Bunu yapmanın çok iyi bir yolu, önce uygun ve iyi durumda bir fırça kullanmaktır.

Fırçalamanın yolu önce sadece su ile alt ve üst dişleri tüm yüzlerini fırçalamak, diş etlerine dikkat ederek yemek artıklarını ve diş kirlerini temizlemek için durulamak ve diş macunu ile fırçalamaya devam etmektir. Prosedürü tekrarlayın.

Son olarak dişleri bir parça pamuklu bezle cilalamak için aşırıya kaçmadan dişleri cilalayabilir ve fırçalarken ekstra bir parlaklık ve beyazlık elde edebiliriz.

Dişleri lekeleyen alışkanlıklardan ve yiyeceklerden kaçının

Soda, kahve ve sigara, ilaç gibi kötü alışkanlıklar gibi bazı yiyecekler dişlerimizi koyulaştırmaya meyilli olabilir. Uzun vadede elde etmeye çalıştığınız o güzel dişleri lekeleme eğiliminde olan herhangi bir yiyecek veya alışkanlık.

Limon ve soda karışımı

Diş beyazlatma sürecinde size yardımcı olacak güçlü bir karışım. Bikarbonatın limonlu kullanımı ve yapılış ve uygulama şekli şu şekildedir: bikarbonatı (yaklaşık iki yemek kaşığı) bir kaba koyup üzerine yarım limon ekleyerek dişlerimizi fırçalamak için kullanmaya devam edeceğimiz bir macun hazırlıyoruz. Düzenli ve tekdüze.

Yukarıda bahsedilen fırçalama tekniğini kullanarak dişlerin duvarlarını parlatarak aradığınız beyaz ve sağlıklı tonu onlara vereceksiniz. Dişlerinizi zayıflatmamak için günlerce boşluk bırakarak bunu haftada iki kez yapın.

Gülümseme, hem sağlığınız için hem de çevrenizdeki tüm insanları cezbetmek için günden güne potansiyel bir silah olduğunu unutmayın, tavsiyelerimize uyun ve dişlerinize her zaman özen gösterin.