Disney Plus'ta Başlayacak Olan Türk Dizileri Listesi Belli Oldu!

TAKİP ET

Disney Plus platformunda yayınlanacak olan Tür yapımı diziler, Türkçe içerikler açıklandı!

Reklam
Reklam

14 Haziran 'da ülkemize gelmeye hazırlanan Disney Plus platformunda başlayacak olan diziler belli oldu..

Pek çok ünlü oyuncuyu çatısı altına toplayan Disney Plus için çekilecek diziler merak edildi..

Disney Plus'ta başlayacak olan Türk yapımı diziler sete çıkmaya başladı. Hala cast çalışmaları devam eden Disney dizileri de açıklanmaya başladı.

Peki hangi Türk yapımı diziler Disney Plus da yer alacak? Disney Plus Türk Türkçe içerikleri neler ?

Disney Plus'ta adı belli olan Türk yapımı diziler şu sekilde;

GRİ

Başrolunde Timuçin Esen ve Ebru Özkan'ın yer aldığı yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler'in oturduğu gerilim dizisi.. Gri dizisinin yapımcılığını OGM Pictures üstleniyor..



KAÇIŞ

Başrolünde Engin Akyürek'in yer aldığı dizi Disney'in ilk Türk yapımı olacak.



RU

Başrollerinde Meryem Uzerli ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı dizide kendinden yaşca büyük bir kadınla aşk yaşayan bir gecin hikayesi konu edilecek. Ru dizi de Medyapım imzalı olacak.



NOMEN

Başrollerinde Halit Ergenç ve Melis Sezen'in yer alacağı Nomen dizisinde distopik bir hikaye anlatılacak. Nome dizi de yine Medyapım tarafından çekilecek.



STAR

Başrolünde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı  Star dizisinde Yasemin adlı yıldız bir oyuncunun geceleri kötü adamları öldüren bir katil olması konu ediliyor..



ATATÜRK DİZİSİ

Başrollerinde Aras Bulut İynemli'nin yer alacağı dizide Mehmet Günsür'ün yanı sıra dünyaca ünlü oyuncu Emma Watson'un yer alması bekleniyor. Dizi 8 bölüm 2 sezon olarak planlandı.



ORGANİZE İŞLER DİZİSİ

Organize İşler filminin dizisi Disney Plus içn çekilecek. Yılmaz Erdoğan imzalı dizide hangi oyuncular yer alacak merakla bekleniyor..



SİYAHA BULAŞAN KADINLAR

Büşra Cebe'nin aynı adlı romanından uyarlanan Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisinde Cansu Dere başrolde yer alacak. Dizi Medyapım tarafından çekilecek..



DÜNYA İLE BENİM ARAMDA

Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer alacağı dizide diğer erkek başrol henüz belli olmadı..



RECEP İVEDİK DİZİSİ

Sevilen karakter Recep İvedik de Disne Plus için dizi olarak çekilecek.  Şahan Gökbakar'ın yarattığı Recep İvedik serisi artık Disney de yer alacak..