Disney Plus Türkiye üyelik ücreti ne kadar? Disney Plus üyelik nasıl alınır? Disney Plus abonelik nasıl yapılır?

TAKİP ET

Disney Plus uzun bekleyişin ardından Türkiye'de yayına başladı. Disney'in yayın Platformu Disney Plus ile ilgili merak edilen çok sayıda soru var. Disney Plus Türkiye fiyatları ne kadar? Disney Plus aile paketi var mı? Disney Plus üyeliğini kaç kişi kullanabilir? Disney Plus üyelik nasıl alınır? Disney Plus nasıl satın alınır gibi soruların yanıtını sizler için Araştırdık. Disney Plus üyelik ücreti ve merak edilen her şey haberimizde...

Reklam
Reklam

Disney’in dijital yayın platformu Disney Plus Türkiye'de yayına başladı. Geçtiğimiz haftalarda içerikleri açıklanan platformla ilgili Türkiye'deki kullanıcılar çok sayıda sorunun yanıtını merak ediyor. Özellikle Disney Plus Türkiye üyelik ücreti en çok merak edilen başlıklar arasında yer alıyor. Disney Plus Türkiye fiyatı ne kadar? Disney Plus üyelik nasıl alınır? Disney Plus abonelik nasıl yapılır?
 

Disney Plus Türkiye fiyatları ne kadar? Abonelik ücreti kaç TL?

Disney Plus Türkiye'de erişime açıldı. Abonelik almak isteyen kullanıcılar ise paket fiyatlarını merak etmeye başladı. Disney Plus Türkiye paket fiyatları şu şekilde;
Disney Plus aylık abonelik ücreti: 34,99 TL
Disney Plus yıllık abonelik ücreti 349,90 TL
Disney Plus tarafından Bu fiyatlar karşılığında 4K ultra HD çözünürlük ve destekleyen yapımlarda IMAX özellikleri sunuluyor.
 

Disney Plus aile paketi var mı? Kaç kişi kullanabilir?

Disney Plus aile paketi var mı sorusunun yanıtı da kullanıcılar tarafından merak edilen başlıklar arasında bulunuyor. Disney Plus aile paketi bulunuyor ve aynı anda bir hesabı 4 farklı yerde kullanmak mümkün. Yani 4 kişi aynı anda Disney Plus kullanabiliyor.
Aynı Disney Plus hesabı üzerinden 7 adet profil oluşturmak da mümkün.

Disney Plus Türkiye'de hangi içerikler var?

Türkiye'de heyecanla beklenen Disney Plus kullanıcılarına değil bir kütüphane sunuyor. Türkiye'de çekilen orijinal dizilerin yanı sıra dünyanın ilgi ile takip edilen yapımları da Disney Plus da yayınlanacak. Disney Plus, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures gibi stüdyoların yapımlarını da bünyesinde barındırıyor.
 

Disney Plus aboneliği nasıl alınır?

Disney Plus aboneliği almak için öncelikle https://www.disneyplus.com/tr-tr adresini Ziyaret etmek gerekiyor. Bu sayfada ana ekranda karşımıza çıkacak olan şimdi üye ol butonuna basarak üyelik işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Üye olduktan sonra profil sayfanıza gidip hesap kısmını açarak aylık ya da yıllık üyelik istediğinizi seçip kart bilgilerini onayladıktan sonra Disney Plus üyeliğinizi başlatabilirsiniz.