Disney Plus üyelik ücreti ne kadar? Disney Plus nasıl izlenir? Disney Plus Türkiye neler var?

TAKİP ET

Haziran ayının ortalarında Türkiye'de yayın hayatına başlamaya hazırlanan Disney Plus'la ilgili merak edilenler yoğun bir şekilde araştırılıyor. Türkiye'de yayın hayatına başlamasına çok kısa bir süre kalan platformun üyelik ücreti ve içerikleri merakla takip ediliyor. Çeşitli dizi, film ve programların yer aldığı dijital yayın platformu Disney Plus üyelik bilgileri ile ilgili son günlerde yoğun bir araştırma söz konusu.

Reklam
Reklam

Haziran ayının ortalarında Türkiye’de yayın hayatına başlamaya hazırlanan Disney Plus’la ilgili merak edilenler yoğun bir şekilde araştırılıyor. Türkiye’de yayın hayatına başlamasına çok kısa bir süre kalan platformun üyelik ücreti ve içerikleri merakla takip ediliyor. Çeşitli dizi, film ve programların yer aldığı dijital yayın platformu Disney Plus üyelik bilgileri ile ilgili son günlerde yoğun bir araştırma söz konusu. Türkiye’de yayın hayatına başlamasına çok az bir süre kalan Disney Plus’ın içerikleri heyecanla bekleniyor. Platformdaki içerikleri izlemek isteyenler heyecanla araştırmalarını yapıyor. Peki, Disney Plus üyelik ücreti ne kadar? Disney Plus nasıl izlenir? Disney Plus Türkiye içerikleri neler? Disney Plus’ta neler var? Disney Plus Türkiye’de yayına ne zaman başlayacak? Disney Plus Türkiye’de nasıl izlenir? İşte detaylar…

Disney Plus Üyelik Ücreti Türkiye

Disney Plus’ın web sitesinde yer alan duyuru kapsamında ‘Tanışma Paketi’ adı verilen paket ile kullanıcılar 12 aylık paketi 8 ay fiyatına satın alabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler disneyplus.com adresine girerek ‘Şimdi Kaydol’ sekmesine tıklayabilir ve  e-posta adresleri ile kampanyadan faydalanabilirler. 14 Haziran tarihinde Disney Plus tarafından e-posta adreslerine kampanya teklifi gönderilecek. İzleyiciler, 26 Haziran tarihine kadar e-posta adreslerine gönderilen bağlantıya tıklayarak 279,90 TL’ye 12 aylık aboneliklerini başlatabilecek ve kampanyadan yararlanabilecekler.



Disney Plus Fiyatı 2022

-    Disney Plus + Aylık Abonelik: 34,99 TL

-    Disney Plus + Yıllık Abonelik: 349,90 TL

-    Disney Plus + Tanışma Paketi (Yıllık): 279,90 TL

Disney Plus İçerikleri Türkiye

14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye'de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus'ın Türkiye içerikleri şöyle;

- Kaçış

- Gri

- Ru

- Nomen

- Star

- Atatürk

- Organize İşler

- Siyaha Bulaşan Kadınlar

- Dünya ile Benim Aramda

- Recep İvedik 7