Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın eşi Seher Erbaş gündemde! Çantasını koruma polisi taşıdı

TAKİP ET

Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş'ın eşi Seher erbaş sosyal medyanın gündemine oturdu. Katıldığı bir etkinlik sırasında el çantasını koruma polisine taşıtan Seher Erbaş tepki çekti. Benzer bir olay daha önce Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy eşi Pervin Ersoy tarafından yapılmıştı. Ali Erbaş'ın eşi Seher Erbaş'ın olayı da bu konuyu gündeme getirdi.

Reklam
Reklam

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş sosyal medyanın gündeminde. Diyanet İşleri Başkanlığı içinde kendisine hanımefendi diye ithal edildiği iddia edilen ve il ve ilçe müftülüklerinin ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldığı söylenen Seher Erbaş’ın son görüntüleri sosyal medyaya damga vurdu. Yine bir ziyaret sırasında Seher Erbaş çantasını koruma polisi ne taşıtıyor. Yıllar önce Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy eşi Pervin Ersoy koruma polisine çantasını taşıtmış ve uzun süre boyunca gündemde kalmıştı. Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş eşi Seher Erbaş’ın bu görüntüleri de sosyal medyada gündeme geldi ve tepki çekti.

Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş il ve ilçe müftülükleri ziyareti gerçekleştirdi. Basına yansıyan görüntülerde ise Seher Erbaş’ın çantasını koruma polisinin taşıması dikkat çekti. Farklı tarihlerde gerçekleşen görüşmelerin tamamında koruma polisinin çantayı taşıması sosyal medyaya damga vurdu. Sosyal medya kullanıcıları görüntülere tepki gösterdi.
 

Diyanet işlerinde “hanımefendi” olarak hitap ediliyor

Diyanet İşleri Başkanlığı içinde hanımefendi olarak ifade edildiği iddia edilen ve diyanet personeli arasında da tepki çeken görüntülere imza atan Seher erbaş, il ve ilçe müftülüklerini ziyaret ediyor. Seher Erbaş’ın ziyaretleri sırasında Türkiye Diyanet Vakfı Diyanet İşleri Başkanlığı logolu eşyaları hediye ettiği iddia ediliyor.
 

Çantasını koruma polisi taşıdı

Bu ziyaretleri sırasında Diyanet İşleri başkanı Ali erbaş eşi Seher erbaşa koruma polisleri de eşlik ediyor. Ancak görüntülerde Seher Erbaş'ın çantasını koruma polisinin taşıması tepki çekti. Söz konusu görüntülerin sosyal medyada yayınlanması ile birlikte tepkiler çığ gibi büyürken, sosyal medya kullanıcıları başka sorular da sordu. Sosyal medya kullanıcılarına göre ilk eleştirilmesi gereken şey Diyanet İşleri Başkanı'nın eşinin koruma polisi olması.

Pervin Ersoy yeniden gündemde

Seher Erbaş'ın koruma polisi ne el çantasını taş atması yıllar önce yaşanan benzer bir olayı akıllara getirdi. O dönem Kültür ve Turizm Bakanı olan Mehmet Nuri Ersoy eşi Pervin Ersoy'da çantasını koruma polisine taşıtmıştı. Görüntüler uzun süre boyunca sosyal medyanın gündeminde kalmıştı.