Diyarbakır'da acı olay! Cinnet geçiren baba dehşet saçtı

TAKİP ET

Diyarbakır'da cinnet getiren bir baba eşi ve iki çocuğunu elindeki bıçak ve makasla saldırarak yaraladı. Korkun olayda 1 kişi ölürken 2 kişi ise yaralandı.

Reklam
Reklam

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde gerçekleşen korkunç olayda edinilen bilgilere göre  Huzurevleri Mahallesinde cinnet getiren 40 yaşındaki Mahmut B. İsimli bir baba elinde bulunan bıçak ve makasla ailesine saldırdı. Kanlar içinde kalan ailenin bağrışlarını duyan komşular olayı ekipleri haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

18 YAŞINDAKİ OĞLUNU ÖLDÜRDÜ
Canı baba 39 yaşındaki anne Sabika B.’yi, 15 yaşındaki Elif ve 18 yaşındaki Muhammet Semi B.’yi yaralarken kanlar içerisinde yere yığılan yaralılar ekipler tarafından bulundu. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleler yapılırken, 18 yaşındaki Muhammed Semi B.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olan anne ve kızın hayati tehlikenin devam ettiği öğrenildi.

İKİ KARDEŞ KAÇARAK CANINI KURTARDI
Öte yandan evde bulunan diğer iki kardeşin evden kaçarak canını kurtardığı öğrenildi. Evden kaçan iki kardeş güvenlik güçleri tarafından karakola götürerek koruma altına alındı.Cani baba ekipler tarafından yakalanarak emniyete götürüldü. Muhammet Semi'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Cinayet büro ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

 

Diyarbakır Baba katli