Diyarbakır'da barışmak için toplanan grup yine kavga edince kan döküldü

TAKİP ET

Diyarbakır'da barışmak için bir araya gelen iki grup arasında tekrar başlayan kavgada kan döküldü. Silahların ateşlendiği kavgada iki kişi hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Diyarbakır’da gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre Yenişehir'de aralarında husumet bulunan iki grup barışmak için dün gece bir kıraathanede bir araya geldi.

KAVGA ÇIKINCA SİLAHA SARILDILAR
Barışmak için bir araya gelen grup bir süre sonra tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma sırasından grup içerisinde bulunan bazı kişiler bellerinden çıkardıkları tabancayla bir birlerine ateş etmesiyle ortalık bir anda savaş alanına döndü.
Kanların aktığı kavgada olay yerine intikal eden polisin tarafları ayırmasıyla kavga sona ererken, yaşanan silahlı kavgada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Yaralılar hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken durumlarının ağır olduğu öğrenilen 43 yaşındaki Hidayet Baran ile 46 yaşındaki Ömer Çağlak  sabah saatlerinde doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayla ilgili geniş çaplı başlatılan inceleme neticesinde kaçan şahısların evlerine şafak vakti yaptıkları operasyonda 2 kişiyi gözaltına aldı.
Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürerken, olayla ilgili inceleme devam ediyor.

 

diyarbakır kavga ölüm