Diyarbakır'da cinnet geçiren baba eşine ve çocuklarına makasla saldırdı!

TAKİP ET

Diyarbakır'da cinnet geçirdiği öne sürülen Mahmut B. (40) isimli bir kişi eline geçirdiği makasla eşini 25 yerinden yaraladı, çocuklarının da boğazını kesen cani baba 1çocuğunun ölümüne neden oldu.

Reklam
Reklam

Olay Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde meydana geldi. Huzurevleri Mahallesi 31'inci Sokak'ta ikamet eden Mahmut B. (40) isimli bir kişi cinnet getirdi ve eşine bıçak ve makasla saldırdı. Eşini 25 yerinden bıçaklayan  Mahmut B. daha sonra 2 çocuğuna saldırarak onların da boğazını kesti.



Anne Sabika B.(39) ile 15 yaşındaki Elif ve 18 yaşındaki Muhammet Semi B., kanlar içerisinde yere yığılırken evden ailenin bağrışmalarını duyan komşuları durumu hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen ekipler, evde 3 kişinin ağır yaralandığını tespit etti.



Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken ağır yaralanan ve aşırı kan kaybeden 18 yaşındaki Muhammed Semi B.'nin hayatını kaybettiğini belirlediler. Ağır yaralı olan anne ve kız ise ambulansa alınarak en yakın hastaneye kaldırıldılar. Ağır yara alan anne ve kızının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.



DİĞER 2 ÇOCUK EVDEN KAÇTI

Katil zanlısı olan baba Mahmut B., olay yerine gelen güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken olaya şahit olan ve o sırada evden kaçarak canlarını zor kurtaran 3 ile 9 yaşlarındaki diğer 2 kardeş ise yine polis tarafından alınarak karakola götürüldü ve koruma altına alındı.

Babasının ölümüne neden olduğu Muhammet Semi'nin cansız bedeni ise otopsi yapılması için Diyarbakır Adli Tıp Morguna kaldırılırken, evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan cinayet büro ekipleri olayla ilgili incelemesine devam ettiği belirtildi.



Gözaltına alınarak emniyete götürülen Mahmut B. ise polise verdiği ilk ifadesinde olayı namus yüzünden gerçekleştirdiğini söylediği öğrenilirken, yapılan incelemelerde Mahmut B.'ye daha önce aile içi şiddet yüzünden birkaç kez işlem başlatıldığı ve hakkında 3 kez uzaklaştırma kararı alındığı belirlendi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

diyarbakır kayapınar baba eşini 25 yerinden bıçakladı çocuklarının boğazını kesen baba