Diyarbakır'da futbolcular sahada koronavirüs aşısı oldu

TAKİP ET

Diyarbakır'ın Amatör Lig'de mücadele eden Hanispor ile Licespor'un oyuncuları karşılaşma sonrası sahada koronavirüs aşılarını yaptırdılar.

Reklam
Reklam

Diyarbakır'da aşı uygulama çalışmaları devam ederken Hani ilçesi merkez ve kırsal alanlarında mobil ekipler tarafından başlatılan uygulamalarda hız kazandı. 

İlçe merkezleri ve kırsal alanlarda aşılama oranının artması için büyük çaba gösteren İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı İlçe Sağlık Müdürlüğü mobil Aşı ekipleri, her noktada aşılama uygulamalarını sürdürüyor. Amatör Lig'de mücadele eden Hanispor ile Licespor futbolcularının gerçekleştirdiği karşılaşma sonrası sahaya gelen ekipler hem futbolculara hem de teknik heyete Kovid-19 aşılarının uygulamasını gerçekleştirdiler. 



Aşı uygulaması sonrası tribünde olan seyircilere seslenen Hanispor Kulüp Başkanı Abdurrahman Aktöre, sağlıklı yaşam ve aynı zamanda sağlıklı spor için aşı olunması gerektiği çağrısını yaparken Hanispor kaptanı Süleyman Özlü ile futbolculardan Turgut Ünsal ve Emrullah Keklik, herkesin sağlığı için mutlaka koronavirüs aşısını gönüllü olarak yaptırmalarını istediklerini söylediler.