Diyarbakır'da kadın Avukat ve bebeği kaçırıldı

TAKİP ET

Diyarbakır'da Avukat Türkan Gülistan Tekin ve 2,5 yaşındaki kızı kaçırıldı. İddiaya göre Avukat ve kızını kaçıran kişi boşanma aşamasında olduğu kocası. Avukat ve velayeti kendisinde bulunan kızının kaçırıldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Reklam
Reklam

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı'nda yaşanan olayda iddiaya göre bir süredir eşi ile anlaşmazlık yaşayan ve boşanma aşamasında olan avukat Türkan Gülistan Tekin ve velayeti kendisinde bulunan 2,5 yaşındaki kızı kaçırıldı. Anne ve kızını kaçıran kişi ise boşanma aşamasında olduğu eş oldu. Kaçırılma anı ise saniye saniye güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

İki buçuk yaşındaki kızından bir aydır haber alamıyordu

 Avukat Türkan Gülistan Tekin, Velayeti kendisinde bulunan ve mahkeme kararı gereği gün içinde babası tarafından görmesine yönelik karar bulunan 2,5 yaşındaki bebeğin den bir aydır haber alınamadığını öne sürmüştü.

Sopa ile saldırı girişiminde bulundu

Alan bilgiye göre dün sabah saatlerinde boşanma aşamasında olan eş  F.G., Avukat Türkan Gülistan Tekin'e sopa ile saldırı girişiminde bulundu. Avukat Tekin KADES uygulaması yardımı ile polis çağırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri Tekin'in şikayeti üzerine F.G.’yi gözaltına aldı ancak taraflar birbirinden şikayetçi olmayınca F.G serbest kaldı. Kaçırıldığı iddia edilen çocuk ise babadan alınarak anneye teslim edildi.

Gece saatlerinde kaçırdı

Saldırı girişimi sonrasında serbest kalan Baba Gece saatlerinde Avukat ve kızının yolunu keserek kaçırdı. Polis ekipleri şimdi her yerde kaçırılan anne ve bebeğini arıyor.