Diyarbakır'da park etti İzmir'de ceza yedi

TAKİP ET

Otomobilini Diyarbakır'da bir otoparka park eden talihsiz adam İzmir'de trafik cezası yediğini öğrenince şoka uğradı.

Reklam
Reklam

Diyarbakır’da gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre Suudi Yiğit adlı bir kişi Diyarbakır’da bir otoparka çektiği aracına ceza geldiğini görünce oldukça şaşırdı. Aracı otoparkta olduğu saatlerde Urla İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisi ekipleri tarafından aracına 314 lira kırmızı ışık ihlali cezası yediğini gören Suudi Yiğit, bu tarz haberleri gördüğünde güldüğünü söyleyerek ‘Gülme komşuna gelir başına’ atasözünü hatırlattı.

“KENDİNCE BİR SAVUNMA YAPMIŞ”
Diyarbakır’da işyerindeyken kendisine mail geldiğini söyleyen Yiğit Urla’da ceza yediğini görünce neye uğradığını şaşırdı. Aracının otoparkta park halinde olduğunu böyle bir şeyin nasıl olabileceğini anlamadığını belirten Yiğit hemen trafik şubeyi aradığını ve trafik şube tarafından adliyeye gitmesi gerektiğini belirtti. Adliyeye giderek itirazda bulunan ve yanlış anlaşılmanın ispatlanması için gerekli dilekçeyi yazıp adliyeye verdiğini anlattı. Dilekçenin gittiği Adliyede, Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden cevap istediğini ve Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü kendince bir savunma yaptığını ancak bir ispatının olmadığını ekledi.

OTURDUĞU YERDE CEZA YEDİ
Televizyonlarda izlediği bu hallere güldüğünü aktaran Yiğit, “Adam oturduğu yerden ceza yiyor diye, şu an aynısı benim başıma geldi. Cezayı 7 Ekim saat 16.27’de yazmışlar. Ben o tarihte iş yerindeyim, çalışıyorum, arabam da otoparktaydı, Diyarbakır'daydık.  Muhtemelen bu cezayı bize ödettirecekler. Haksız yere yazılan bir ceza ispatı da yok. Ne yapacağımı ben de bilmiyorum.  Buradan yetkililere sesleniyoruz. Bu konuda bize yardımcı olun ve bu problemleri çözün artık. Gereksiz yere insanlar ceza ödemesin. Bu yazan kişi hakkında gerekli yasal süreci başlatacağım. Avukatımla görüşeceğim, gerekli ne varsa artık üzerinde duracağım” şeklinde konuştu.
 

diyarbakır Urla ceza