Diyarbakır'da Yolcu otobüsü devrildi! 5 ölü 22 yaralı

TAKİP ET

Diyarbakır-Silvan karayolunda seyir halinde olan yolcu otobüsü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Feci kazada 1'i Bebek 5 kişi hayatını kaybederken 22 kişi yaralandı. Olayın ardından otomobil sürücüsü 11 yedek sürücü ve muavin gözaltına alındı. Diyarbakır'da trafik kazasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri de açıklandı.

Reklam
Reklam

Diyarbakır'da sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında Silvan karayolu Bağdere mevkiinde seyir halinde olan yolcu otobüsü sürücünün kontrolünden çıkarak devrildi. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda sağlık İtfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

5 kişi hayatını kaybetti

Ekipler olay yerinde yaptıkları incelemelerde 1'i Bebek 5 kişinin Hayatını kaybettiğini belirledi. 22 yolcu ise yaralı olarak kentte bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olayın ardından polis ekipleri tarafından otobüs sürücüsü, yedek şoför ve muavin gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

7 saat çalışma yapıldı

Diyarbakır-silvan karayolunda meydana gelen trafik kazasında çalışmalar 7 saat kadar sürdü. Yan yatarak yolu kapatan otobüs yoğun çalışmalar sonucunda vinç yardımıyla yoldan kaldırıldı. Karayolu 2 saat sonra Tek yönlü olarak trafiğe açılırken 7 saat sonra çift yönlü olarak açıldı.

Kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu

Diyarbakır'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişinin kimlikleri belli oldu. Otobüs kazasında ölenlerin isimleri şöyle; Zahide Ceyhan (41), Dilber Çetinkaya (28), Seher Meygil (46), Veysel Bünul (35) ve Asel Meygil bebek olduğu belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenazeler Morga kaldırıldı.