DOE Coin nedir, projesi ne? Dogs Of Elon Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

Kripto para piyasasının dikkat çeken para birimlerinden olan Dogs of Elon Token (DOE Coin) hakkında bilgiler edinmek isteyen yatırımcılar internet üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki DOE Coin nedir, projesi ne? İşte yanıtı...

Reklam
Reklam

Shiba Inu gibi kripto para borsalarını sallayan Dogs of Elon Token (DOE Coin) yatırımcıların merak ettiği kripto para birimleri arasında bulunuyor. Ünlü milyarder Elon Musk’un söylemlerinden doğrudan etkilendiği düşünülen Dogs of Elon Token hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul etmeye devam ediyor. Peki DOE Coin nedir, projesi ne?
DOE Coin Nedir, Projesi Ne?
Diğer bir adı Elon’ın Köpekleri olan DOE Coin topluluğu odak noktası olarak belirleyen DeFİ temelli bir kripto para birimidir. NFT’ler ile oldukça benzer özelliklere sahip olan DOE Coin projesinin amacı Shiba, DOE, DOGE sistemlerinde kazanç sağlamaktır.
CertiK sistemi tarafından sürekli olara denetlenen DOE Coin’in arzı şu sıralarda 1 milyar DOE civarında bulunmaktadır. DOE Coin’e yatırım yapan yatırımcıların ödülleri  takas edilebiliyor. Mem madeni para biriminin bir taklidi olarak da bilinen DOE Coin’i satın almak isteyen kişiler Gate.io üzerinden indirimli olarak satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirler.
 

doe coin dogs of elon token kripto para