Doe nedir, projesi ne? Dogs of Elon Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

Kripto para piyasasına kasım ayında giriş yapan Doe nedir, projesi ne ortaya çıktı. İşte Dogs of Elon Token hakkında bilgiler.

Reklam
Reklam

5 Kasım 2021 tarihinde coinmarketcup ve gecko platformlarında yerini alan Dogs of Elon (DOE Token), ilk zamanlardaki dalgalanmaların ardından yerleşik düzenini sağladı. Dikkatleri üzerine toplayan Doe coinin fiyatı şimdiden 0.4536 dolar civarını gördü. Bu ay içerisinde yapılacak olan Airdrop öncesinde Doe coinin grafiklerdeki yükselişini sürdürmesi bekleniyor.
Doe coin nedir?
Dogs of elon coin internet sitesinde Doe coin ile ilgili şu tanımlama yer alıyor:
‘’DoE bizim tutku projemizdir. Bizi temsil eden bir CryptoPunls alternatifi yaratmak için çalıştık, mem jeton tutucuları. Hepimiz meme madeni para topluluğunun gücüne ve uzmanlara sürekli olarak meydan okuma yeteneğine tanık olduk. Mem madeni para krallarını kutlamak için, 30 benzersiz Elon ve 70 zombi Doges içeren özel alt koleksiyonlarla, herkesin en sevdiği K-9’u içeren 10.000 benzersiz NFT yarattık.’’
Doe coinin geleceği nasıl olacak?
Doe coinin lansman tarihi herkese açık olarak paylaşılacak ve katılan herkes 10.000 Dogs of Elon^dan sadece 20’sini talep edebilecek. Ön satışın sonunda, NFT var ise meta verileri açıklanacak ve böylece herkes doe coini elde edebilecek.
Doe coinin gelecek planlarının yol haritası şu şekilde belirlenmiş:
-Certik’ten akıllı sözleşme denetimleri
-Kullanıcı ödülleri: Token ve FNFT stake
-Agresif pazarlama sunumu
-Hayvan yardımı bağışları
-Cex listeleme
-Önemli ortaklıklar
-Köpek barınaklarına ve hayır kurumlarına daha büyük bağışlar
Doe coin yorumları
Doe coin, yalnızca 3 bin holders ve hiçbir borsada listelenmemesine rağmen market hacminde 685.sırada yer alıyor. Bu büyük bir risk olmasının yanı sıra büyükte bir potansiyel gücüne sahip olduğunu gösteriyor.
Doe coin, 0.05’ten tam 4 günde 1.40 seviyesine çıkmış. CMC’nin hotbitin olduğu, ilk 500de yer alan ve geleceği parlak olan DOE, yatırımcılarına büyük kazançlar sağlayacak gibi görünüyor.
 

doe coin dogs of elon token