Doğalgaz destek başvuruları bugün başladı! Doğalgaz yardım desteği için başvuru nasıl yapılır?

TAKİP ET

4 milyon hane için gerçekleştirilecek olan doğalgaz desteği ile ilgili başvurular bugün başladı. Peki, doğalgaz yardımıyla ilgili başvuruları nasıl ve nereye yapılır? Doğalgaz yardımı kimlere verilecek ve başvuru şartları neler? İşte, doğalgaz yardım desteği ile ilgili tüm detaylar..

Reklam
Reklam

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından daha önceden ısınma desteği olarak verilen kömür yardımına doğalgaz desteği de eklendi. Bugün başlayan başvurular ile 4 milyon hane yaklaşık olarak 3 milyar lira gibi bir destek alacak.



Doğalgaz yardımıyla ilgili başvuruların bugünden itibaren başlamasıyla birlikte bir çok vatandaş konu hakkında araştırmalarını daha da hızlandırdı. En sık sorulan soruların arasında ise  Doğalgaz yardımı kimlere verilecek ve başvuru şartları neler? soruları yer alıyor. 



DOĞALGAZ DESTEK BAŞVURUSU NASIL VE NEREYE YAPILIR?

Doğalgaz desteğinde 450 lira ile 1150 lira arasında değişen yardımlar için başvurular e-devlet üzerinden gerçekleştirilecek. Destek ödemesinden faydalanmak isteyenler ayrıca  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında bizzat giderek başvurularını buralardan da tamamlayabilirler.


 

doğalgaz desteği doğal desteği nasıl yapılır başvuru şartları doğalgaz yardımı alma doğalgaz destek başvurusu