Doğalgaz faturanızı yarı yarıya düşürecek yöntemler

TAKİP ET

Kış aylarının gelmesiyle birlikte doğalgaz faturaları da etkisini göstermeye başladı. Faturaların yüksekliğinden herkes şikayetçi. Ancak bu yöntem sayesinde faturalarınız yarı yarıya düşüyor…

Reklam
Reklam

Kış aylarının gelmesi ile kombilerin on düğmesine basıldı. Doğalgaz; metreküp hesabına vurulduğunda oldukça cep yakan fiyatlar ortaya çıkıyor. Bu durumdan vatandaş çok şikayetçi. Doğalgaz faturalarına 1 yıl içerisinde birçok kez zam gelmişti. Yüksek faturalardan kurtulmanın yolunu sizler için araştırdık.

Faturalar çok pahalı

Yıl içerisinde 2-3 kez doğal gaza gelen zamlardan sonra 500 liranın altında fatura gelmez oldu. Durum böyle olunca kış ayları vatandaşların en çok zorlandığı dönemler olmaya başladı. Vatandaşlar doğalgaz faturalarını düşürmenin yollarını aramaya başladı.

Faturalar yarı yarıya inecek

Doğal gaz faturalarınızı yarı yarıya düşürecek yöntem! Bu yöntemi deneyen karlı çıkıyor, parası cebine kalıyor. Doğalgaz peteklerinin boyunda bir kartonu kesin ve üzerine birkaç kat alüminyum folyo ile kaplayın. Bu sayede ısı duvar tarafından emilmeyecek ve tüm odaya yeniden ısı olarak dönecek. Odanın sıcaklığının nasıl değişeceğini aynı gün içerisinde hissedebileceksiniz.