Doge Killer Coin nedir, projesi ne? LEASH Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

Farklı bir kripto para birimi olan Doge Killer 100milyon ile sınırlandırılmıştır ve bunun yanı sıra yüksek fiyat bandında bulunmaktadır. Peki Doge Killer Coin ve projesi nedir? LEASH Token hakkında detayları bilgiler haberimizde...

Reklam
Reklam

Farklılaşmış bir kripto para birimi olan Doge Killer ( LEASH) Coin sınırlı sayıda yani 100milyon adet sunulmuş ve bunun yanında yüksek fiyat bandı ile yatırımcı karşısındadır. İlk olarak Doge coin ile bağdaşma sağlanmaya çalışılarak temellendirilme isteğinin ardından ShibaSwap’ın hayata geçmesiyle beraber temellendirmede yeni stratejiler izlenmiş ve fiyat bandı $3,123 civarında olarak belirlenmektedir. Bahsi geçen bu kripto para birimi Shiba Inu meme kripto dünyasında oluşan üç para biriminden bir tanesi olarak tanıtılabilir.
Doge Killer ( LEASH) Coin piyasasının yüzde 50’sinin dolaşımda olduğunu bilmekteyiz. Köpek teması ile birlikte piyasalara dahil olmuş olan Shiba Inu meme kripto para birimi kendi ekseninde bir ekosistem oluşturması ile birlikte Doge Killer ( LEASH) Coin farklı bir yol izlemek istemiştir. Ve bu isteği ile beraber tasma sembolü taşıyan Doge Killer ( LEASH) Coin isimli sanal para birimini çıkarmıştır.
Doge Killer ( LEASH) Coin  ne amaç taşımaktadır?
Doge Killer ( LEASH) Coin   için resmi açıklamalar paylaşılmış ve bu dijital para birimi ile ilgili açıklamalar yapılmıştır. Bu açıklamalar ise şöyledir;
“LEASH başlangıçta bir yeniden başlatma belirteci olarak ayarlanmıştı, ancak daha sonra yeniden temeli kaldırdık ve tam potansiyelini ortaya çıkardık. Toplam SADECE 107.646 token arzıyla, Ekosistem yelpazemizin diğer ucunu temsil ediyor. LEASH, ShibaSwap’ta teşvik edilen ikinci jetondur ve likiditesini sağlayan sahipler için kazançlı ödüller sunacaktır.”
Doge ile aynı fiyat olması planlanan ancak sonrasında basit bir ERC-20 Token olarak piyasada varlığını sürdürmesine karar verilmiştir. Bu karar ile birlikte sayısındaki azlık sebebi ile fiyatı beklenmedik bir derecede olacak kadar yükselmiştir. Bunun yanı sıra LEASH yatırımcıları çeşitli ödüller dağıtmayı da planlamakta. Bunların hepsi ise bu kripto para birimini oldukça dikkat çekici kılmaktadır.
Eğer LEASH coin satın almak istiyorsanız Gate.io borsasından komisyon indirimine dahil olarak kayıt olabilmektesiniz.

 

dogekillerleash coin leash