DOGEDASH Coin nedir, projesi ne? DOGEDASH Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

DOGE DASH'i basitçe açıklamak gerekirse oyna kazan mantığıyla çalışan köpek temalı bir mobil oyundur. DOGEDASH Coin nedir? DOGE DASH Coin ve DOGE DASH Token hakkında bilgileri sizler için derledik.

Reklam
Reklam

Gate.io borsasının ön listesine eklenmesinden sonra adından bahsettiren mobil oyun ve kripto para birimi olarak oldukça dikkat çekmiştir. 

DOGE DASH nedir? 

Doge Dash,  oynanması oldukça zevkli ve ilerlemeli basit bir mobil oyundur. Oyundaki amaç zıplayarak yollardaki Dash altınlarını toplamak ve engelleri geçerek en sondaki köpek evine ulaşmaktır. 

Doge Dash’de oyuncu ilerledikçe zorluk derecesi artan ve 10 eğlenceli, hızlı tempolu seviye içermektedir. Oyuncular, köpek evine ulaşmak ve oyunu tamamlamak için platformlardan, canavarlarla dolu ya da zombi istilasına uğramış bir şehir üzerinde veya altında gezinmelidir. 

Her Dash, oyuncuya oyuna girmek için 100 Dage Dash jetonuna mal olmaktadır. Bu jetonlar, gelecekteki oyunculara dağıtılmasını sağlamak için Game Rewards cüzdanlarına dağıtılır. 

Her Dash’de  toplam 10 bin jeton mevcuttur. Bir oyuncu onuncu seviyenin sonunda köpek kulübesine ulaşırsa toplamış olduğu paralar daha sonra kripto cüzdanlarına eklenir ve hemen takas edilebilir. 

DOGE DASH Coin’in maksimum arz miktarı 100.000.000.000 jetonudur. Her işlem başına komisyonun %3’lük kısmı yakılır ve %3’lük kısmı ise işlem yapan kullanıcıya geri verilir. 

DOGE DASH Coin satın almak için Gate.io borsasından bağlantıya tıklayarak ulaşabilir ve indirimli olarak kayıt olabilirsiniz.   

dogedash dogedash coin dogedash token kripto para mobil oyun