Doğukan Sinik kimdir? Doğukan Sinik kaç yaşında? Doğukan Sinik hangi takımda oynuyor?

TAKİP ET

A Milli Takım oyuncumuz Doğukan Sinik, Faore Adaları maçında sergilediği başarılı performansla adından söz ettirmiş ve Litvanya maçında da ilk 112de yer almayı başarmıştı. Litvanya maçında peş peşe attığı iki golle sosyal medyanın gündemine oturan Doğukan Sinik ile ilgili merak edilenler araştırılmaya başlandı. Genç futbolcunun özel hayatı merak konusu olurken futbol hayatı da mercek altına alındı.

Reklam
Reklam

A Milli Takım oyuncumuz Doğukan Sinik, Faore Adaları maçında sergilediği başarılı performansla adından söz ettirmiş ve Litvanya maçında da ilk 112de yer almayı başarmıştı. Litvanya maçında peş peşe attığı iki golle sosyal medyanın gündemine oturan Doğukan Sinik ile ilgili merak edilenler araştırılmaya başlandı. Genç futbolcunun özel hayatı merak konusu olurken futbol hayatı da mercek altına alındı. Ay-yıldızlı formayla ilk golünü Litvanya karşısında kaydeden Doğukan Sinik, maça damga vurdu. Maçın ilk dakikalarında kaydettiği golün ardından çok geçmeden ikinci golünü de atan genç futbolcu sosyal medyanın gündemine yerleşti. Peki, Doğukan Sinik kimdir? Doğukan Sinik kaç yaşında? Doğukan Sinik nereli? Doğukan Sinik hangi mevkide oynuyor? Doğukan Sinik hangi takımda oynuyor? İşte detaylar…

Doğukan Sinik Kimdir?

21 Ocak 1999 yılında Antalya’da dünyaya gelen Doğukan Sinik, Antalya Kunduspor’da furbola adım attı. 2008-2010 yılları arasında Kunduspor’da oynayan Sinik, 2011-2012’de ise Şimşek Gençlik ve Spor’a katıldı. 2015 yılında Antalyaspor altyapısına katıldı ve yeteneğiyle ön plana çıktı. 2017 yılında A Takım kadrosuna dahil edilen genç futbolcu tecrübe kazanması amacıyla Kemerspor 2003’e kiralandı. Kemerspor 2003’te 31 resmi maça çıkan Sinik, takıma 2 golle katkı sağladı. İstikrarı ve mücadelesiyle göze çarpan Doğukan, Antalyaspor’a geri döndü ve takımın başarılı oyuncularından biri olmayı başardı. Antalyaspor’daki başarılı performansıyla adından söz ettiren genç futbolcu, ligde 32, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 maçta forma terletti. Lig maçlarında 2 bin 307 dakika sahada kalan futbolcu, 3 gol kaydetti ve 7 asist yaptı. Ligin son haftalarına gelindiğinde gösterdiği başarılı performansla taraftarın gönlünde geniş bir yer edinen Doğukan, A Milli Takımın İtalya ile oynadığı hazırlık maçında kadroda yer aldı. Milli formayı taşıdığı ilk maçta sonradan oyuna giren ve 12 dakika sahada görev alan futbolcu, performansıyla göz doldurdu. 



Doğukan Sinik Hangi Mevkide Oynuyor?

Doğukan Sinik, iki kanatta da oynayabilen ve ihtiyaç duyulması halinde sol bek ile orta sahada da görev alabilen çok yönlü bir futbolcudur. Doğukan Sinik’in formasını giydiği Antalyaspor ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.