Doğumdan sonra bakın nasıl zayıfladı! Kylie Jenner kıvrımlarını gözler önüne serdi!

TAKİP ET

Rap sanatçısı olan Travis Scoot ile beraberliğinden ikinci çocuğunu dünyaya getiren Kylie Jenner, doğum sonrasında kilo vermesiyle gündem oldu. Kylie Jenner, 5 kilo vermesinin hemen ardından güneşlendiği anları paylaşarak kıvrımlarından söz ettirdi.

Reklam
Reklam

Kylie Jenner ve rap şarkıcısı Travis Scott’ın 4 yaşında bir kızları var, ikinci çocuklarını dünyaya getirdiler. Oğullarının adını Wolf (Kurt) koymuşlardı, ancak artık isminin bu olmadığını, kendisi gibi hissetmediğini düşündüklerini dile getirdiler. Bu söylemlerinin ardından ünlü yıldız kısa süre sonra oğlunun adını değiştirmesiyle de kendinden söz ettirmişti.
Kardashian – Jenner ailesinin önde gelen isimlerinden birisi olan Kylie Jenner, yaptığı doğum sonrasında hızlı bir şekilde kilo vermek adına harekete geçti. Beş kiloyu hızlı şekilde veren Kylie Jenner, güneşlendiği anları paylaşarak forma girdiğini gösterdi.

Jenner, hedefinde 18 kilo vermek olduğunu belirtti ve bunu sabırlı, sağlıklı olarak gerçekleştireceğini, pilates ile yürüyüşün favorileri olduğunu ifade etti.
Kylie Jenner kimdir?
Kylie Kristen Jenner, 1997 doğumludur. Los Angeles, Koliforniyalı olan model, iş kadını ve televizyon kişiliğiyle ön plana çıkan bir isimdir. Kylie Cosmetics adını verdiği makyaj markası ile KylieSkin isminde cilt bakımlarının sahibi ve kurucusudur. Keeping Up With the Kardashians aile reality şovlarında da rol almaktadır. 2019’da Forbes Dergisi’nin açıklamasına göre 1 milyar dolar servet ile dünyanın en geç milyarderi olmuştur.