Doktor Fatma G. kimdir, neden gündem oldu?

TAKİP ET

Kendisine uygulanan şiddetin faillerinin serbest kalması nedeniyle diplomasını yırtan ve istifa dilekçesi yazdığını iddia eden doktorun ardından bu defa da Dr. Fatma G. sosyal medyada gündeme oturdu. Doktor Fatma G. kimdir neden Gündem oldu?

Reklam
Reklam

Sosyal medyada düğün yayılan görüntülerde Öldüresiye dövülüp linç edildiğini belirten dotor adliye önünde diplomasını yırtmış ve görevinden istifa edeceğini söylemişti. Aynı zamanda süresiz grev başladığını söyleyen doktora sosyal medyada çok sayıda destek geldi. Bugün sosyal medyada yayınlanan bir görüntüde ise Doktor Fatma olduğunu söyleyen bir kişi istifa dilekçesini paylaştı. Ancak Dilekçenin sonunda İsim soyisim yerine Doktor Fatma G. yazması dikkatlerden kaçmadı.
 

Diplomasını yırtıp istifa edeceğini söylemişti

Öldüresiye darp edildikten sonra kendisine şiddet uygulayan faillerin serbest kalmasına tepki gösteren Doktor adliye önünde diplomasını yapılmış ve istifa edeceğini duyurmuştu. Süresiz grev başladığını belirten doktora sosyal medya kullanıcılarından ve meslektaşlarından büyük destek geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin koca da dün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak o olayın faillerinin itiraz üzerine tutuklandığını duyurdu.
 

Dr. Fatma G. kimdir neden gündem oldu?

Bugün ise sosyal medyanın gündemine başka bir doktor yerleşti. Doktor Fatma isimli sosyal medya kullanıcısı sosyal medya hesabından istifa dilekçesini paylaştı. Ancak dilekçenin sonuna isim soy isim yazmak yerine “Fatma G.” yazınca sosyal medyanın diline düştü. Sosyal medya kullanıcıları söz konusu Dilekçenin gerçek olmadığını iddia etti.