Doktor Uyku film konusu, fragmanı ve oyuncuları

TAKİP ET

Son zamanlarda oldukça ilgi gören Doktor Uyku filmi merakları arttırdı. İzleyiciler tarafından merak edilen filmin konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanı araştırılmaya başlandı. Yayınlandığı günden başlayan yoğun talep herkesi heyecanlandırması üzerine Doktor Uyku filmi hakkında soruların yanıtları haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

1980’li yıllara hitap eden The Shining o zamanların yöresinden ne kadar devam etse de film içerisinde ki özen ve intizam oldukça gösterişlidir. O dönemin ortalama altı şartları göz önünde bulundurulduğunda ve yine o zamanın en ufak olumlu dönüşünün bugünlerde iş yapmayacağı düşünüldüğünde, Flanagan birkaç dokunuşuyla “zorlu savaşı” kazanıyor. İşte merak edilen Doktor Uyku filmi hakkında bilgiler şöyledir;
Doktor Uyku film konusu
Film de adını duyuran küçük Danny, zamanın geçmesi ve yaşananların üstünden 40 yıl devirmesi halinde kendini alkole adayıp yaşlı bir adama dönüşüyor. Küçükken babasından çok çeken Danny babasının yanından ayrılıp güzel hayata başlangıç yapacağına inansa da kaderinin kötülüğü peşini bırakmamaktadır.
Shining’i anımsatan güçler bu kez Abra ile hayata geçerken karşılarında ölümsüz kalma yetenekleriyle ön plana çıkan, Rose the Hat lakaplı liderleri olan, çocuk avcısı benzeri bir tarikatla mücadele edeceklerdir.
Doktur Uyku filminde korku ve psikolojik baskılar ön planda tutulmuştur. Hatasız devam eden senaryosun da ne kadar farklı ve alışa gelmişin dışında olsa da yoğun ilgi görmeye devam etmektedir. Dizi de bulunan oyuncuların ise büyük payı vardır. Herkesin canlandırması gereken karakterler oldukça zor olsa da başarılı oyuncu kadrosu tek kelimeyle harika iş çıkarmaktadır.
DOKTOR UYKU FRAGMAN İZLE
Doctor Sleep film oyuncu kadrosu ve karakterler

Ewan McGregor – Dan Torrance

Rebecca Ferguson – Rose the Hat

Kyliegh Curran – Abra Stone

Cliff Curtis – Billy Freeman

Zahn McClarnon – Crow Daddy

Emily Alyn Lind – Snakebite Andi

Selena Anduze – Apron Annie

Robert Longstreet – Barry the Chunk

Carel Struycken

Katie Parker

James Flanagan

doktor uyku film konusu doktor uyku fragmanı doktor uyku oyuncu kadrosu