Doktorlar Dizisinde Ela Rolü Yasemin Özilhan'dan Önce Bakın Kime Teklif Edilmiş!

TAKİP ET

Türkiye'nin bri dönem her yaz tekrarları yayınlanan dizisi Doktorlar'da Ela rolü Yasemin Ergene'den önce bakın hangi ünlü şarkıcıya teklif edilmiş!

Reklam
Reklam

Kutsi'nin başrolünde yer aldığı kadrosunda ilk sezon başrollerde o dönemki soyadı ile Yasemin Ergene, Yağmur Atacan, Bekir Aksoy, Aysun Kayacı, Mehmet Aslan gibi isimlerin yer aldığı Doktorlar dizisinde yıllar sonra ortaya çıkan gerçek şaşırttı.



2006 yılında başlayan ve 4 sezon süren Doktorlar dizisi bir döneme damgasını vurmuştu. Dizi final yaptıktan sonra tekrarları her yaz saatlerce kanallarda veriliyordu.



Dokorlar dizisinde Ela karkaterini canlandıran Yasemin Ergene o dönem çekim yapılan hastanenin sahibi Tuncay Özilhan ile ilişkiye başlamış ve evlenerek cemiyete girmişti.



Dizide Ela'nın doktor Levent tarafından düğün günü terk edilmesinin sahnesi sosyal medyada sürekli olarak paylaşılıp caps yapılmaya devam ediyorken diziyle iligli ilginç bir gerçek ortaya çıktı.



Doktorlar dizisinde ilk olarak stajyer doktor Ela karakterine hayat veren Yasemin Özilhan yerine ünlü şarkıcıya teklif gitmiş.



Doktorlar dizisinde Ela rolü için ilk olarak şarkıcı Bengü düşünülmüş.. Bu gerçeğin öğrenilmesi sonrası sosyal medya da dizini hayranları ikiye bölündü. Kimileri Bengü'nün o dönem gençken role çok yakışacağını söylenler azınlıkta yer aldı. Genel olarak ELa rolünde Yasemin Özilhana alışan izleyiciler iyi ki bu teklifin sonradan Yasemin Özilhan tarafından kabul edildiği yorumunda bulundu..