Doktorun hastayla ilişkiye girdiği iddiası! Adana'da hastalarıyla cinsel ilişkiye giren doktor!

TAKİP ET

Adana'da doktorun hastalarıyla cinsel ilişkiye girdiği söylentisi açığa alınmasına sebep oldu. Doktorun hastaları ile cinsel ilişkiye girmesiyle suçlanmasına ek olarak suçüstü yakalandığı da iddialar arasında. 53 yaşındaki doktor İ.H.S'den mesai arkadaşları şikayetçi oldu ve eşi de boşanma davası açtı.

Reklam
Reklam

İddiaları doktor İ.H.S.’nin cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen kadınlardan birisi doğruladı. Başka hastalar da İ.H.S tarafından tacize uğradıklarını hastane personeline aktardı. Bu olaylar ardından Adana Valiliği olaya el atarak doktor İ.H.S.’yi açığa aldı.
Edinilen bilgiler olayın Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı olan Levent Mahallesi’nde gerçekleştiği yönünde. Levent Mahallesi Aile Sağlık Merkezi’nde bazı hastaların doktor İ.H.S tarafından sözle ve elle tacize uğradığı iddia edildi. İ.H.S mesai arkadaşı olan doktor ve hemşireler tarafından uyarıldı. Fakat buna rağmen doktorun tacizlere devam ettiği ileri sürüldü. 3 hastasıyla da aile sağlığı merkezinde cinsel ilişkiye girdiğine dair iddialar ortaya çıktı. Hemşirelerin ve doktorların bu durumdan şüphelenmesinin ardından suçüstü yaptıkları ortaya atıldı.

Eşi boşanma davası açtı
Bu olayın ortaya çıkmasının ardından hemşire ve doktorlar iş arkadaşları İ.H.S’den şikayetçi oldular. Bunun üzerine Adana Valiliği doktoru açığa alma kararı verdi. Olayı öğrenen doktorun eşi ise boşanma davası açtı. Muayene esnasında cinsel ilişkiye girdiği hastasının bunu doğruladığı ortaya çıktı.
İ.H.S’nin soruşturması halen devam etmekte.