Dolar 16 TL sınırına dayandı, rekora çok az kaldı! Uzmanlardan son dakika uyarısı geldi! Artık ok yaydan çıktı, bundan sonrası tufan

TAKİP ET

23 Mayıs Dolar ne kadar oldu? Dolar TL kuru bugün kaç TL? Yatırımcı olsun olmasın tüm vatandaşları Dolar kuru yakından ilgilendiriyor. Çünkü öyle ya da böyle Dolar hayatımızı yakından ilgilendiriyor ve hayat pahalılığını da her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Dolar TL kuru bugün 16 lira civarına dayandı. Artık doların 16 TL olması an meselesi. Ekonomistler de bu konuda vatandaşlara peş peşe uyarılarda bulundu. Bundan sonra tufan çünkü artık dur durak bilmeyecek.

Reklam
Reklam

Dolar 16 TL sınırına dayandı, rekora çok az kaldı! Uzmanlardan son dakika uyarısı geldi! Artık ok yaydan çıktı, bundan sonrası tufan. 23 Mayıs 2022 pazartesi Dolar, Euro ve Sterlin son durum Milyonlarca kişi tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Haftanın ilk işlem gününde Piyasalar açıldı ve hareketlilik başladı. Vatandaşlar ve yatırımcılar ise sabah saatlerinden itibaren döviz kurlarının durumunu yakından takip ediyor. Peki, dolar TL kuru bugün ne kadar oldu? Dolar bugün kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? 23 Mayıs 2022 döviz kuru son dakika gelişmeleri ve detaylar haberimizde...

23 Mayıs 2022 Pazartesi günü döviz kurları yine milyonlarca vatandaş tarafından en çok araştırılan başlıklar arasında yer alıyor. Haftanın ilk işlem gününde yeniden Kurlar yükselişe geçti. Dolar artık 16 TL sınırına dayandı ve önü alınamıyor. Hemen bir müdahale yapılmaması halinde Dolar yeni bir rekor kırabilir. Artık yeni bir rekor an meselesi olurken vatandaşlar ise arama motorunda dolar TL kuru ile ilgili son dakika gelişmelerini yoğun bir şekilde araştırmaya başladı. Peki, Dolar bugün ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Sterlin bugün ne kadar?

23 Mayıs 2022 dolar ne kadar?

Dolar TL kuru Cuma günü kapanışta 15,8728 TL'den günü kapatmıştı. Haftayı bu şekilde kapatan dolar TL kuru 23 Mayıs Pazartesi gününde ise haftaya yükselişle başladı. 23 Mayıs Pazartesi dolar 15,93 TL seviyelerinde işlem görüyor. 23 Mayıs Pazartesi günü euro TL kuru ise 16,88 TL civarında işlem görmeye başladı. Böylece Euro TL ve dolar TL kuru arasındaki farkla giderek azalmaya başladı. Peki, bundan sonra ne olacak soru işareti Uzmanlar ne diyor? Dolar yükselir mi yoksa düşer mi?
 

Korkutan uyarı yapıldı

23 Mayıs Pazartesi haftanın ilk işlem gününde Dolar-TL kurunda hareketlilik devam ediyor. Haftaya yükselişle başlayan dolar TL kuru 16 TL civarına dayandı. Vatandaşlar ise bundan sonra Funda ne olacağını kurların daha da yükselip yükselme yiyeceğini merak etmeye başladı. Ekonomistler piyasaların merakla takip eden vatandaşlar için son değerlendirmelerini yaptı. Uzmanlar nerede ki dolar TL kuru ile ilgili korkutucu bir tablo çiziyor. Kurların daha da yükseleceğini söyleyen Uzmanlar özellikle müdahale gelmemesi halinde Temmuz ayında dolar kurunun 20 TL civarına dayanabileceğini söylüyor. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplanacak. Kabine toplantısında Dolar kuru için bir müdahale çıkıp çıkmayacağı da bugün netleşmiş olacak.