Doya Doya Moda 2022 ne zaman başlayacak? Doya Doya Moda 2022 jüri üyeleri kimler?

TAKİP ET

Ekranların sevilen ve ilgiyle izlenen moda programı Doya Doya Moda yepyeni sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlandığı her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen programın yeni sezonu için heyecan dorukta. Yeni sezonuyla ekranlara geri dönen yarışma programının yanın tarihi merak konusu oldu.

Reklam
Reklam

Ekranların sevilen ve ilgiyle izlenen moda programı Doya Doya Moda yepyeni sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlandığı her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen programın yeni sezonu için heyecan dorukta. Yeni sezonuyla ekranlara geri dönen yarışma programının yanın tarihi merak konusu oldu. Sevilen moda programı Doya Doya Moda’nın yeni bölümleri merakla bekleniyor. Ekrana ara veren ve yepyeni bir sezonla yeniden sahalara geri dönmeye hazırlanan programla ilgili merak edilen pek çok detay var. Peki, Doya Doya Moda 2022 ne zaman başlayacak? Doya Doya Moda yeni sezon başladı mı? Doya Doya Moda 2022 jüri üyeleri kimler? İşte tüm merak edilenler…

Doya Doya Moda 2022 Ne Zaman Başlayacak?

Ekranların en sevilen gündüz kuşağı programlarından biri olan fenomen yarışma programı Doya Doya Moda geri dönüyor. Modaya dair her şeyi en iyi haliyle ekrana taşıyacak olan yarışma programı ile ilgili tüm detaylar merakla araştırılıyor. Yepyeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Doya Doya Moda’nın yayın tarihi merak konusu oldu. Programa başvurular erişime açıldı ancak yarışmanın hangi tarihte başlayacağına dair henüz herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Doya Doya Moda yeni sezonuyla yakında TV8 ekranlarında olacak.

Doya Doya Moda Jüri Üyeleri Kimler?

Doya Doya Moda 2022’nin yayın tarihi kadar jüri üyeleri de merak ediliyor. Programın yeni sezonunda jüri üyeliği yapacak isimler henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz sezonlarda Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Umut Eker gibi isimler Doya Doya Moda programının jüri koltuğunda oturmuştu.