Doya Doya Moda Serdar Uzuntaş kimdir, kaç yaşında? Serdar Uzuntaş mesleği nedir?

TAKİP ET

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Doya Doya Moda yepyeni sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Fark yaratan moda programının yeni bölümleri bugünden itibaren hafta içi her gün TV8 ekranlarında olacak. Yeni sezonda yine muhteşem bölümlerle ekrana gelmeye hazırlanan yarışma programının jüri üyeleri de merak ediliyor. Bu sezon jüride isim değişiklikleri de oldu.

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Doya Doya Moda yepyeni sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Fark yaratan moda programının yeni bölümleri bugünden itibaren hafta içi her gün TV8 ekranlarında olacak. Yeni sezonda yine muhteşem bölümlerle ekrana gelmeye hazırlanan yarışma programının jüri üyeleri de merak ediliyor. Bu sezon jüride isim değişiklikleri de oldu. Doya Doya Moda’nın jüri koltuğunda oturacak isimlerden biri Serdar Uzuntaş. Yarılma başlamadan merak konusu olan jüri üyeleri  hakkında merak edilen tüm detaylar araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Serdar Uzuntaş kimdir? Doya Doya Moda jürisi Serdar Uzuntaş kaç yaşında, nereli? Serdar Uzuntaş’ın mesleği ne? İşte tüm merak edilenler…

Serdar Uzuntaş Kimdir?

Doya Doya Moda’nın yeni sezonunda jüri koltuğunda oturacak olan Serdar Uzuntaş, 1975 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Genç görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Uzuntaş, moda tasarımcısıdır. İzmir’de lise eğitimini tamamladıktan hemen sonra Vakko isimli bir firmada satış elemanı olarak meslek hayatına başlayan Serdar Uzuntaş’ın moda zevki ise ilk olarak müşterilerin daha sonra ise mağaza yetkililerinin dikkatini çeker. Göçmen bir ailenin oğlu olan ve İzmir’de dünyaya gelen Serdar Uzuntaş, V2K markasından kendisine gelen teklif üzerine V2K’ye yönetici olarak başlamıştır. Bu marka ile tasarımlara daha fazla ilgi gösteren Uzuntaş, Milano’da çok sayıda moda eğitimi almıştır. İlk çizimlerini de bu markada yapmaya başlayan ünlü moda tasarımcısı şimdilerde ise kendi erkek hazır giyim markasını kurdu. 

Doya Doya Moda’nın Jüri Üyesi 

Ünlü moda tasarımcısı Serdar Uzuntaş, ekranların sevilen moda programı Doya Doya Moda’nın yeni sezonunda jüri koltuğunda oturacak isimlerden biri.