Doya Doya Moda yeni sezon ne zaman başlayacak? Doya Doya Moda 2022 yarışmacıları kimler?

TAKİP ET

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Doya Doya Moda geri dönüyor. Yayınlandığı dönemlerde büyük bir ilgiyle izlenen ve hem konsepti hem de yarışmacılarıyla adından sıkça bahsettiren moda programında yeni sezon heyecanı başladı. Daha önce sadece büyük beden yarışmacılarla ekrana gelen program bu kez her bedenden yarışmacıların mücadelesini ekrana taşıyacak. 

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Doya Doya Moda geri dönüyor. Yayınlandığı dönemlerde büyük bir ilgiyle izlenen ve hem konsepti hem de yarışmacılarıyla adından sıkça bahsettiren moda programında yeni sezon heyecanı başladı. Daha önce sadece büyük beden yarışmacılarla ekrana gelen program bu kez her bedenden yarışmacıların mücadelesini ekrana taşıyacak.  Doya Doya Moda’nın sevilen jüri üyesi Uğurkan Erez, fenomen yarışma programının geri döneceğini yaptığı paylaşımla duyurdu. Yeni sezon tanıtımı da yayınlanan sevilen moda programı için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki, Doya Doya Moda 2022 ne zaman başlayacak? Doya Doya Moda yeni sezon ne zaman? Doya Doya Moda yeni sezon yarışmacıları kimler? Doya Doya Moda yeni sezon jüri üyeleri kimler? İşte detaylar…

Doya Doya Moda Geri Dönüyor

Ekranların büyük bir ilgiyle izlenen ve çok sevilen moda programı Doya Doya Moda geri dönüyor. Gündüz kuşağında fark yaratan ve çok özlenen yarışma programı Doya Doya Moda’nın sevenlerine müjdeli haber geldi. Yeni sezon tanıtımı yayınlanan yarışma programı yeni sezon için geri sayıma başladı. 



Uğurkan Erez Duyurdu

Doya Doya Moda’nın sevilen jüri üyesi Uğurkan Erez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevilen yarışma programının geri döndüğü haberini verdi. Erez, ‘Veee efsane program tüm ihtişamı ile geri dönüyor. Doya Doya Moda, kendi kanalı TV8’de sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu sefer her bedenden olan moda severler programda yarışacak. Modaya aşığım, tarzım tartışılmaz, fark yaratacak kombinlere hem imza atarım hem de tasarlarım diyorsanız hiç vakit kaybetmeden bize başvurun’ ifadelerine yer verdi.

Doya Doya Moda Yeni Sezon Ne Zaman?

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Doya Doya Moda yeni sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Henüz programın başlayacağı tarih açıklanmadı. Yarışmaya başvurmak isteyenler için www.doyadoyamoda.biz başvuru adresi paylaşıldı.