Düğünde skandal olay: damat gelinin cinsel ilişki pozunu izletti

TAKİP ET

Düğünlerinde gerçekleşen akıl almaz bir intikam girişimi! 2019 yılında çekilmiş olan görüntüler sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Gerçekleşen bir düğün töreninde müstakbel eşinin kendisini aldattığı görüntüleri yüzlerce davetlinin olduğu salonda izletti, düğün salonu karıştı.

Reklam
Reklam

Tüm sosyal medya kendisini aldatan sevgilisinin videosunu düğün salonunda, yüzlerce kişinin önünde açan damadı konuşuyor. Olay 2019 yılında Çin’de gerçekleştikten yıllar sonra Tiktok'ta yeniden paylaşım rekorları kırmayı başardı. Çin'de gerçekleşen bir düğünde, gelin ve damat bir düğün salonunda çıktıkları salonda davetlileri selamlarken görülüyor. Sonrasında nikahın gerçekleşmesi için nikah memurunu beklerlerken arkadaki dev projeksiyonda beliren görüntüler ile şok oluyor.

İNTİKAM ALDI

Normal seyrinde gelin ve damadın gençlik fotoğraflarının olması gereken dev ekranda, gelinin başka bir erkekle çekilmiş çıplak videosu yayınlandı. Salondaki davetli olan tüm konuklar şaşkınca olan biteni anlamaya çalışırken gelin ile damat ise herkesin önünde kavga etmeye başladı. Olayın arka palanındakiler daha sonra ortaya çıktı.

Gelinin kocasını aldatıp yatakta cinsel ilişkiye girdiği kişinin damadın eniştesi olduğu ortaya çıktı. Kız kardeşi hamile iken sevgilisi ile eniştesinin ilişki yaşadığını öğrenen adamın aldığı intikam sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Neye uğradığını anlayamayan gelin elindeki çiçek buketini damada fırlatırken, bu olanları bilmediğimi mi sanıyordun ifadeleri ile davetlilerin önünde geline cevap verdi.

Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat gibi sosyal medya platformlarının rakibi olan ve son zamanların gençler tarafından en çok tutulan uygulaması TikTok'ta paylaşılan görüntüler, paylaşma rekorları kırarken aynı zamanda görüntülere rekor mesaj yağdı.

Altı milyondan fazla izlenen videolara binlerce yorum geldi. Bir çok kullanıcı gelini eleştirirken damadın intikam alma yöntemine ise büyük övgüler yağdı. Kullanıcıların biri, en iyi intikam ailesinin ve arkadaşlarının önünde alındandır yorumunu yaparken başka bir kullanıcı ise ben olsam ben de aynısını yapardım ifadeleri ile yorum yaptı.

Bir başka kullanıcı da video paylaşılana kadar adamın çok sakin durmasına dikkat çekti.

Çiftin olayın yaşanmasından önce 2 yıldır sevgili oldukları ve altı aydır nişanlılık hayatını yürüttükleri biliniyor. İddiaya göre genç kadın, nişanlısından şiddet gördüğü için nişanlısını aldattığını dile getirdi.