Dün Gece Soho'da film fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Dün Gece Soho filmi beğenileri toplaması üzerine yoğun ilgi görmeye devam etmektedir. Dün Gece Soho film konusu ve oyuncu kadrosu ise merak konusu olmuştur. Dün Gece Soho film hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Dün Gece Soho film yönetmen koltuğunda Edgar Wright oturmaktadır. Aynı zamanda senaryosu ise oldukça beğeni almıştır. Yıllardır bu sektör de yer alan Wright çok fazla proje de yer almasa da adını sıkça duyurmuştur. Bu yıl çıkardığı Dün Gece Soho film ise ön planda tutulmuştur. İşte film hakkında detaylar..
Dün Gece Soho’da film konusu
Film de baş karakter olarak bilinen Ellie, müzik dünyasına kendini oldukça kaptırmıştır. İlhamlar alarak hayatına devam ede Ellie mutluluğunu oldukça yaşamına katmıştır. 7 yaşındayken annesinin ölümüne şahit olan ve büyükannesi tarafından büyütülmüştür. Küçüklüğünü anneannesinin yanında geçirerek onunla paylaştıklarını ise Londra sokaklarında yaşamıştır. 1960’ların Londra’sında ve Sandie isimli bir diğer moda tasarımcısının yerinde bulan genç kız, akıl oyunlarını zorlu hale getirmiştir.
Kendisini yine 60’ların Londra’sında bulduğunda Sandie ile bağ kurmaktadır. Sandie’e hayran olması onu idolü olarak görmesi “bağlantı” için yetersiz bir argüman olacağı gibi aslında Sandie özelinde çözülmesi gereken pek çok sır bulunmaktadır.
DÜN GECE SOHO FİLM FRAGMANI
Dün Gece Soho’da film oyuncu kadrosu ve karakterler

Thomasin McKenzie – Eloise “Ellie” Turner

Anya Taylor-Joy – Sandie

Diana Rigg – Alexandra Collins

Synnøve Karlsen – Jocasta

Jessie Mei Li – Lara

Pauline McLynn – Carol

Matt Smith – Jack

Michael Ajao – John

Terence Stamp – Lindsay

Sam Claflin – Genç Lindsay

Rita Tushingham – Margaret “Peggy” Turner

dün gece soho film konusu dün gece soho oyuncu kadrosu dün gece soho fragmanı