Dünya Kupası daha başlamadan şike iddiaları başladı! Şimdiden turnuvaya gölge düştü

TAKİP ET

Katar'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Dünya Kupası Daha başlamadan şike iddiaları geldi. Turnuvaya şimdiden gölge düşerken dünyanın en büyük futbol organizasyonunun bundan sonraki akıbeti merak konusu oldu.

Reklam
Reklam

Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası nedeniyle liglere ara verildi. herkes dünyanın en büyük futbol organizasyonuna kilitlenirken şike iddiaları şaşkına çevirdi. Dünya Kupası'nın başlamasına sayılı günler kala ev sahibi Katar'ın açılış maçında ekvadorlu futbolculara şirket teklif ettiği öne sürüldü. Dünya Kupası bu iddiaların gölgesinde başlayacak.

Dünyanın gözü kulağı Katar'da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası'nda. Artık Dünya Kupası için geri sayım başlarken dünyanın en büyük futbol organizasyonuna Daha başlamadan gölge düştü. Turnuvaya gölge düşürecek iddiaya göre ev sahibi Katar Ekvador forması giyen 8 futbolcuya Milyonlarca dolar teklifte bulundu.

Şike iddiaları turnuvaya gölge düşürdü

Dünya Kupası'nın açılış maçı ev sahibi Katar ile Ekvador arasında oynanacak nokta karşılaşma öncesinde gazeteci ve yazar Amjad Taha, Herkesi şaşkına çeviren bir iddiayı gündeme getirdi. Gazetecinin haberine göre katarlı yetkililer açılış maçını kaybetmeleri için Ekvador forması giyen futbolculara 7,4 milyon dolar para teklifinde bulundu.

Katarlı yetkililerin teklifinde Ekvator'un ikinci yarıda yiyeceği golle maçı 1-0 kaybetmelerini istedikleri öne sürüldü.

Şike iddiaları gerçek mi?

Haberlerin Katar’dan 5 kişi ve Ekvatordan bazı isimler tarafından doğrulandı öne sürüldü ancak henüz konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Şimdi FIFA’nın bu konuya nasıl yaklaşacağı merak ediliyor.