Dünya Kupası finali öncesi Fransa'da 3 futbolcu deve gribine yakalandı

TAKİP ET

Dünya Kupası finalinde Arjantin ile karşı karşıya gelecek olan Fransa'ya kötü haber. Dünya Kupası final maçı öncesi Fransa'da deve gribi korkusu başladı. 3 futbolcunun yüksek ateş şikayeti nedeniyle final maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Dünya Kupası'nın finalinde yarın Arjantin ve Fransa karşı karşıya gelecek. Ancak final maçı öncesi Fransa milli takımında deve gribi endişesi başladı. Takımın 3 futbolcusu yüksek ateş nedeniyle yarınki final maçında forma giyemeyecek. Sağlık ekibi takımda başka Futbolcularda da benzer rahatsızlıkların ortaya çıkması ile birlikte deve gribinden şüphelenmeye başladı. Dünya Kupası finalinde forma giyemeyecek futbolcuların ise Upamecano, Rabiot ve Kingsley Coman olduğu öğrenildi.

Yüksek ateş belirtisi var

Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası finali yarın yapılacak. Dünya Kupası final maçında arjantin ve Fransa karşı karşıya gelecek. Dünya Kupası finali saat 18.00'de başlayacak. final maçı için nefesler tutulurken Fransa'dan kötü haberler gelmeye devam ediyor.

Dünya Kupası finali öncesinde Fransa'da deve grubu endişesi başladı. İngiliz gazetesinde yer alan habere göre Fransa'da 3 futbolcu deve gribi semptomları gösteriyor. Hastalık nedeniyle Fas karşısında forma giyemeyen futbolculara Kingsley Coman'ında eklendiği öğrenildi. Takımda her geçen gün benzer şikayetler artarken sağlık ekibinin deve gribinden şüphelendiği ortaya çıktı. Salgının yayılmaması için önemli önlemler alındı.

3 futbolcu forma giyemeyecek

Fransa milli takımı teknik direktörü Didier Deschamps Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Fas maçında forma giyemeyen futbolcular Upamecano, Rabiot’un yanı sıra Fransa maçı öncesinde Kingsley Coman'ın da rahatsızlandığını söyledi. Bu üç futbolcu final mücadelesinde forma giyemeyecek. Diğer yandan Arjantin'de ise Dünya Kupası finali öncesi Eksik yok.