Dünyaca Ünlü Kanadalı Oyuncu İkiz Tepeler'in Yıldızı Kenneth Wels'ten Acı Haber!

TAKİP ET

İkiz Tepeler ve Yarından Sonra yapımları ile adından fazlasıyla söz ettiren ve kariyer yaşamında 200'den fazla projede yer alan dünyaca ünlü oyuncu Kenneth Welsh'ten üzücü haber. Dünyaca ünlü olan oyuncu hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Kanadalı olan dünyaca ünlü oyuncu 80 yaşında yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncunun müzisyen olan oğlu Devon Welsh, acı haberi sosyal medya üzerinden duyurdu. Devon Wels, film yada dizilerinden birinin izlenmesi eşliğinde hayranlarından kadeh kaldırarak babası anlamalarını istedi. Ölüm nedeni henüz açıklanmayan ünlü oyuncunun Perşembe günü evinde öldüğü açıklandı.
 

Kennet Welsh Projeleri


“İkiz Tepeler” adı ile ülkemizde yayınlanan “ Twin Peaks” dizisi ile daha da ün kazanan oyuncu tiyatro kökenlidir. Dizide Windom Earla karakterine hayat veren oyuncu fazlasıyla beğeni kazanmıştı.
The X-Files, The Twilight Zone, The Outer Limits, Star Trek: Discovery, Smallville ve Law & Order rol aldığı televizyon dizileri arasında bulunmaktadır.
The Day After Tomorrow, Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, Crocodile Dundee II, The Exorcism of Emily Rose ve The Aviator yine dünyaca ünlü oyuncunun rol aldığı filmler arasındadır.