Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa yeşil bikinisi ile kendisi serin sulara bıraktı

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde 27 yaşına giren güzelliği ve sesi ile herkesi kendine hayran bırakan ünlü şarkıcı Dua Lipa arkadaşlığı ile çıktığı tatilde kendini denizin serin sularında eğlenceli vakit geçirirken giydiği yeşil bikinisi ile herkesi kendine hayran bıraktı.

Reklam
Reklam

Uzun süredir yaşadığı konser maratonundan kafasını kaşımaya vakit bulamayan ünlü şarkıcı Dua Lipa, geçtiğimiz günlerde 27 yaşına ayak bastı. Benzersiz ve eşsiz tarzı sayesinde güzelliğine güzellik katan, herkesi mest eden ünlü şarkıcı turne yorgunluğunu çıktığı tatil ile atmaya çalışıyor.

Kendi stili yine herkesi hayran bıraktı

Yakın arkadaşları ile birlikte tatil için İbiza'ya giden Dua Lipa, podyumda görülen eski kıyafetleri kendi tarzında kombin yaparak oluşturduğu stil ile dikkat çekti. Şarkıcı ünlü ismin tatilde giydiği kesik detaylı mayoda her kıyafeti ile tüm dikkatleri üzerine topladı.

Sosyal medyaya damgasını vurdu

Aslen Arnavut asıllı olan güzel şarkıcı Dua Lipa, denizin, tatilin ve güneşin tadını çıkartıp eğlenirken arkadaşları ile deniz yatağının üstünde geçirdiği eğlenceli dakikaları kameralara yansıdı.

Arkadaşları ile birlikte yatta görüntülenen tüm gün denizde olan Dua Lipa, görüntüsü ve rahatlığı ile hayranlarını etkilemeyi başardı. Star isim Chopova Lowena marka kırmızı ve mor tasarım baskılı ve boyundan askılı, limon yeşili oyuk kesmeli bir mayo giydi. O fotoğrafları ile sosyal medyaya damgasını büyük vurdu.