Dünyanın en güzel futbolcusu Ana Maria Markovic sosyal medyayı sallıyor

TAKİP ET

Hırvatistan milli takımında forma giyen kadın futbolcu Ana Maria Markovic, güzelliği ile sosyal medyayı sallıyor. Markovic, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisine kötü amaçlı yaklaşan kişiler olduğunu belirterek bu duruma tepki gösterdi. 22 yaşındaki futbolcu, kendisi için dünyanın en seksi futbolcusu denmesini istemiyor. Ana Maria Markovic, bunun yerine dünyanın en güzel futbolcusu olarak anılmak istiyor.

Reklam
Reklam

Mart ayında Cristiano Ronaldo ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen Hırvatistan milli takımı oyuncusu Ana Maria Markovic güzelliğiyle konuşulmaya devam ediyor. 22 yaşındaki futbolcu dünyanın en seksi futbolcu olarak anılıyor Ancak bu durumdan hiç memnun değil. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada kendisi hakkında yapılan yorumlara sitem eden Markovic, bu yakıştırmanın hoşuna gitmediğini söyledi.
 

En güzel futbolcu denmesini istiyor

Bu sıralar İsviçre'de Grasshopper takımında forma giyen Hırvat kadın futbolcu, gazetelerde yer alan en seksi futbolcu yorumlarından mutsuz olduğunu dile getirdi. Hem ailesi nedeniyle hem ve hoşuna gitmediği için böyle anılmak istenmediğini söyleyen futbolcu, gazetelerin ne yazdığına dikkat etmesini istedi. Kadın futbolcu, en seksi yerine en güzel olarak anılmayı tercih ettiğini söyledi.

Cristiano Ronaldo açıklaması dikkat çekmişti

Hırvat futbolcu daha önce de Cristiano Ronaldo açıklaması ile dikkatleri üzerine toplamıştı. 22 yaşındaki ana Maria, futbola Cristiano Ronaldo sayesinde başladığını belirterek her zaman ondan ilham aldığını söylemiş Ve o yüzden 7 Numara giydiğini itiraf etmişti.

Güzelliği sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çeken futbolcu, Instagram'da 614 bin kişi tarafından takip ediliyor. Hırvat futbolcunun hayranları sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ve videoları adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuyor.